Deko kafe pejabat kerajaan seperti lokasi kempen Estee Lauder ( Image Class bersama Institute of Diplomacy and Foreign Relation- IDFR)

Kelebihan mengadakan kursus dimerata tempat ialah CuteCarry dapat merasakan suasana pejabat yang sama tetapi berlainan antara satu sama lain. Kafe Flora di Institute Of Foreign Relations (IDFR) agak berlainan dengan kafe-kafe biasa pejabat kerajaan. Ia penuh dengan bunga (sebab tu namanya FLORA) dan sekali imbas dah macam lokasi untuk kempen Elizabeth Arden pula! Like seriously…and believe me it looks classy.

It is such a very beautiful setting. Nothing like normal café. It is white and power flowers!

CuteCarry posing di Kafe Flora sambil mengunyah karipap dan samosa bersama nescafe tarik. Terbaca menu ada juadah asli melayu seperti ubi rebus. Menarik kan? Jika ingin tahu lebih lanjut, apa kat anda melawat IDFR yang terletak di Jalan Wisma Putra, Kuala Lumpur.

CuteCarry disini bukanlah untuk makan samosa sahaja tetapi mengendalikan kursus IMEJ ABC – Appearance, Behaviour, Communication untuk kakitangan IDFR.

C for CuteCarry. Salah seorang peserta ialah ibu kepada Miss Malaysia World, Chloe Chen. Guess which one?

CuteCarry with young officers at IDFR. They are really young and I was like what? I am  like a fossil!

IDFR juga telah menggunakan khidmat CuteCarry tiga kali berturut-turut.. I think they love me so much. (chewahhhh!!!!!!)

Jika anda ingin menjemput CuteCarry mengadakan kursus di organisasi anda (sambil berposing di kafe atau ruang pejabat anda), boleh hubungi CuteCarry.

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry