“GROOM AND BOOM” BERSAMA PEJABAT SUK KEDAH

Hafiz CuteCarry sekali lagi diberikan kepercayaan oleh Pejabat SUK KEDAH untuk mengendalikan kursus tetapi kali ini tajuknya agak berbeza iaitu GROOM & BOOM!

Apa ada dengan tajuk kursus. Sesuaikah tajuk tersebut untuk sesuatu kursus rasmi?

SUDAH SEMESTINYA SESUAI dan itu adalah cara untuk menarik perhatian seseorang untuk hadir di sesuatu seminar. Jika tajuk yang diberikan agak sama seperti ‘ SEMINAR KETERAMPILAN DIRI’ atau KURSUS PROTOKOL dan ETIKET mungkin ada diantara peserta (terutamanya generasi Y) yang merasakan kursus tersebut adalah bosan. Jika diubah sedikit nama kepada yang lebih menyeronokkan dan lain daripada yang lain, ia memberikan impresi yang kursus tersebut sesuatu yang menarik.

Oleh itu, jika anda urusetia kursus apa kata ubah sedikit tajuk kursus. Pengisiannya mungkin agak sama tetapi tajuk yang lebih menarik perhatian dan seterusnya membangkitkan mood peserta.

Saya juga mengubah kursus tersebut menjadi sesuatu yang menyeronokkan tetapi penuh informatif dan hasilnya amat positif dan dibuktikan melalui komen dilaman sosial.

Peserta datang daripada pelbagai agensi di negeri Kedah.

 

Terima kasih kepada Puan Zahanim diatas kepercayaan yang diberikan. Moga kita dapat bekerjasama lagi dilain masa.

Peserta juga telah memuji Puan Zahanim diatas penganjuran kursus tersebut. Tahniah!

TERIMA KASIH SEMUA!!

Kursus telah diadakan di salah sebuah hotel kegemaran CuteCarry di Alor Setar iaitu TH Hotel. The food is quite good (you should try the sup ayam for lunch and pulut ikan masin for breakfast) and with acceptable wifi signal. Laju jugak jika anda hendak membuat kerja. Peralatan gym dan kawasan kolam didalam keadaan baik. Saya tidak sempat untuk mencuba sauna kerana cuaca terlalu panas.

Room from around RM200++ per night.

I love the scenery, paddy field and it is so nice and quiet. Picturesque.  The hotel is just a stone away from the airport but I didn’t hear  typical airport sound. Quite peaceful. This is a rare chance for me to enjoy the view during my daily morning run routine. Habis kampung dan sawah padi disekitar dijelajahi!

Berminat menganjurkan kursus di tempat anda?

Kepakaran CuteCarry ialah didalam kursus-kursus untuk korporat dan kerajaan seperti perunding imej, keterampilan diri, protokol, etiket, motivasi, komunikasi, neuro linguistic programming (NLP), bahasa badan, pengendalian majlis rasmi dan sebagainya.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA