Hadiah sekuntum Bunga di grooming workshop bersama Universiti Malaya

CuteCarry mendapat pelbagai hadiah ketika mengadakan grooming workshop or classes tetapi ini adalah kali pertama CuteCarry mendapat hadiah bunga!!

Hadiah ini adalah daripada salah seorang peserta yang hadir di salah satu daripada tiga siri grooming/protocol workshop bersama dengan kakitangan dan pegawai di Universiti Malaya. Thank you very much. (tiba-tiba teringat lagu Rahimah Rahim dan Ella yang berkenaan bunga tu)

Tetapi sebenarnya bukan Cutecarry je dapat hadiah, CuteCarry juga memberi hadiah. Hadiah-hadiah diberikan kepada mereka yang menunjukkan peningkatan dan belajar daripada apa yang telah diterangkan. Konsepnya pada hari pertama CuteCarry akan mengajar grooming dan pada hari kedua CuteCarry akan lihat siapakah yang berketrampilan yang bersesuaian dengan bentuk badan dan personaliti. Pada setiap sesi CuteCarry akan memilih dua orang peserta yang dirasakan menepati ciri-ciri ini.

Thank you Universiti Malaya.. Im having so much fun. Kepada yang berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry,boleh call 0193290397 atau email cutecarry@yahoo.com.

I’ll make sure we will be having so much fun!!!!