Hotel TNB yang class! – Konvensyen Setiausaha Tenaga Nasional Berhad (TNB) bersama CuteCarry!

High class. Itulah yang boleh diucapkan bila CuteCarry sampai di Kondominium Peranginan TNB di Port Dickson. Sejujurnya, CuteCarry ingat tempat ini hanyalah sekadar seperti rumah peranginan biasa tetapi bila sampai wowwww…. pleasant surprise!

Luas dan selesa. Thank you kerana memberi layanan first class pada CuteCarry.

CuteCarry telah diamanahkan untuk mengendalikan kursus Konvensyen Setiausaha TNB 2014. Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada CuteCarry. Alhamdulillah, kursus ini berlangsung dengan jayanya!

The perks of beiñģ CuteCarry, you can enjoy beautiful sunset after a full day conducting image enhancement class and 5 star hospitality by the organizer. Im blessed! Tq TNB.

Pada malamnya, diadakan dinner bertemakan Glitz & Glams Nite. Tetamu undangan ialah Dato Fazley. CuteCarry sempat jadi pengacara dan juri untuk pertandingan Best dressed!

Sorry lah gambar tidak jelas dan CuteCarry pun tidak berapa mengambil gambar pada hari kejadian. Phone asyik kong je! ayaaaa…..

Tetapi memang bestlah Secreataries TNB ni! Uols memang sporting habis…

Jika berminat menganjurkan Kursus Setiausaha, apa kata hubungi CuteCarry.

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau emailtraining@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry