“IMEJ and BRANDING class” untuk penggerak pelancongan Langkawi

Gambaran tempat yang indah dengan rakyat yang bersopan santun adalah pemangkin kepada kedatangan pelancong ke sesebuah tempat. Jika imej yang buruk, sudah tentu pelancong takut untuk berkunjung.

CuteCarry telah diamanahkan oleh Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) untuk mengendalikan kursus IMEJ ABC kepada syarikat dan organisasi yang terlibat didalam pelancongan Langkawi. Peserta datang daripada pelbagai bidang, daripada hotel sehinggalah kepada syarikat pelancongan. Banyak juga kisah-kisah pelancong yang dikongsi bersama. Setiap pelancong dari negara yang berbeza mempunyai minat yang berbeza. Perangai pun berbeza!

Sebenarnya Langkawi memang popular di mata dunia sebagai sebuah tempat pelancongan yang penuh dengan keajaiban alam semulajadi. Pelancong luar datang untuk menikmati keindahan pantai dan tidak ruang pelancong dalam negeri datang ke Langkawi untuk memberi pinggan mangkuk dan coklat!

Itulah keajaiban Langkawi.

C for CuteCarry!

Terima kasih kepada Tan sri Khalid, CEO Langkawi Development Authority ( LADA) kerana hadir di majlis penutup. Loved your tie!

 

Terima kasih semua terutamanya LADA dengan inisiatif yang terbaik untuk meningkatkan imej Langkawi.

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau email   training@cutecarry.com   atau  cutecarry@yahoo.com

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry