Jampi tanpa mentera

RAHSIA PIKAT HATI BOSS LIKE A BOSS TANPA MENGIPAS TAK BERTEMPAT ✔

Semua orang ada boss 👨🏻‍💼👩🏻‍💼, kan?
So boss being boss, apa yang dia suruh kita kena buat, betul tak? Apa yang dia suka, kita kena kaji. Kalau tak, meletop naik hantu, habis satu office kena libas. Apa yang dia tak suka, kita kena poof poof abracadadra alakazam hilangkan semua, jangan buat depan mata dia dan improve kalau kena tegur. Bukan tu je, untuk pikat boss, kita kena ada EMPATI dan PANDAI AMBIL HATI 🧐. Bukan ambil hati yang jenis mengipas tak kena tempat tau 🤣 I’olls tak galakkan kipas melampau. Ada some boss lagi menyampah u’olls buat camtu. So hati-hati!

Thats why melalui CuteCarry, saya bukan sekadar ajar semua untuk dress up macam bidadari syurga, kemas wardrobe macam istana je, tapi saya juga kongsi through live feed saya : JAMPI MEMIKAT HATI BOSS…LIKE A BOSS! Bila sebut like a boss ni bukan angle bossy mengarah itu ini, yang saya maksudkan is how to tackle your boss DENGAN BAGUS DAN SMOOTH 💯 tanpa nampak terlalu kiss a** gitewww. Maka terciptalah “body language tanpa komunikasi”, “jampi tanpa mantera” macam kata Cikgu Ruhana IbrahimWong kat bawah ni 💜

Suka saya dengar bila Cikgu Ruhana dapat benefits dari kelas yang saya buat. Inilah CuteCarry. Improving life 🏆. Beri impak gergasi kepada setiap individu, tak kira siapapun anda, baik cikgu, exec, suri rumah dan lain-lain. But again…yang penting bila nak memikat hati boss tu jangan terkeliru dengan mengipas atau membodek ye, tapi more to ambil hati dan ambil berat. Dan jangan niatkan untuk jatuhkan orang tapi untuk kemajuan diri sendiri ✨

Mahu cuba ikuti class kami? Sila hubungi sekarang!