Kebakaran…..

Kebakaran ….
First time dalam sejarah kerjaya saya sebagai trainer. Rancak menyampaikan ceramah tiba-tiba
siren berbunyi. Semua turun ke bawah berkumpul di luar lobi.
Oh.. fire drill sebenarnya… bestnya… lama tak pernah rasa pengalaman cam ni.
Teringat zaman kerja dulu..
Pesanan bomba:-
i.Masa utk berkumpul adalah tiga minit utk menyelamatkan nyawa dan berkumpul di bawah
ii. Jika ada kebakaran, jangan hanya selamatkan diri. Tengok if ada yang sedang tidur dan sebagainya.
iii. Jangan cemas.. buat check list bilangan penghuni rumah atau bangunan
iv. Jangan masuk kembali ke dalam bangunan…nyawa lebih penting daripada harta benda.

Erk… abang bomba…tapi kalau beg-beg saya camna? Takkan nak biar terbakar.

First…let me strike a pose!!

CuteCarry di Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT) in Bandar Enstek untuk menganjurkan kursus IMAGE PROTOCOL ETIQUETTE TRAINING for AKEPT.

 

Can you believe this nice room is a government training centre?
Hotel pun kalahh…
Im here at Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT) in Bandar Enstek.

 

AKEPT yg sangat selesa dan moden. Jika ada yg berminat nak buat training kat sini saya memang syorkan.. bilik pun cantik!

Morning run. Kolam ni punyalah banyak ikan…

 

C for CuteCarry.

 

 

 

 

Great feedback. Thank you very much!

 

 

 

Tidak boring…next year boleh jemput lagi!

Awesome.  one of the participants buat kan ni.

Ingin menganjurkan kursus ditempat anda? Kepakaran kami adalah didalam bidang IMEJ, Ketrampilan, komunikasi, protokol, perhubungan awam, etiket, penganjuran majlis, motivasi, Neuro Linguistic Programming (NLP), team building, 5s, EKSA dan bidang-bidang yang berkaitan. Modul kursus boleh diubah mengikut keperluan urusetia.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA.