Kuantan: Image classes, shopping dan ketupat sotong!

Kuantan adalah antara tempat yang paling menarik untuk dilawati. CuteCarry telah dijemput untuk menyampaikan talk berkenaan imej dan kebetulan tarikh program adalah berturut-turut iaitu pada hari Khamis dan Sabtu.

CuteCarry turut menjemput hijabista peniaga tudung “Aida Farrel”

PUSPANITA Pahang telah menganjurkan ceramah imej sehari bersama CuteCarry iaitu ABC- Appearance, Behaviour and Communication bertempat di Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan.

C for CuteCarry!

Nice auditorium and audiences!

CuteCarry with the urusetia, orang kuat PUSPANITA Pahang,PTD; si kecil model Puan Khairun Nissa dan juga Puan Siti. Memang superb mereka berdua. Love, love and love!!! muahhh

Pada hari Sabtu pula, CuteCarry telah menyampaikan ceramah imej selama sejam anjuran NESTLE untuk jururawat-jururawat Pahang.


Matron ( pangkat dalam nurse) yang selalu kena kacau dengan CuteCarry dalam ceramah ini.
Thank you NESTLE. Banyak betul dapat barangan NESTLE!!

Tetapi apakah yang dibuat oleh CuteCarry untuk mengisi masa lapang?
CuteCarry telah mengadakan perjumpaan dengan potential clients dan juga…………….

Shopping of course lah kan!

Hasil tangkapan dalam masa kurang daripada 40 minit di East Cost Mall.

Juga Makan. Tidak lengkap jika ke Kuantan tidak membuat lawatan ke Tanjung Lumpur. Banyak juadah berasaskan makanan laut yang best seperti nasi dagang, ikan, sotong, udang goreng dan juga KETUPAT SOTONG. I am a big fan of Ketupat sotong- sotong stuffed with pulut, its really hard to get in KL,dah masuk tahap exotic,very’fulfilling’ dan menyengangkan!!

Tq to Nissa dan Zairi kerana membawa CuteCarry makan ketupat sotong di Kedai Mok Na. Jika daripada Kuantan, naik jambatan ke Tanjung Lumpur drive straight and make a u turn, just a few minutes away on your left is Kedai Mok Na.

Berminat mendapatkan perkhidmatan daripada CuteCarry, hubungi 0193290397 atau email cutecarry@yahoo.com atau click disini