Kursus 5s bersama Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) Trolak

Amalan 5s adalah aktiviti yang berterusan dan kerjasama semua pihak. Perancangan dan cita-cita akan menjadi sia-sia jika kerja dilakukan setengan jalan. Oleh itu, MRSM Felda Trolak telah melaksanakan sesi ke dua latihan amalan 5s bersama CuteCarry. Jika dahulu ia lebih kepada teori, kali ini ia menekankan kepada praktikal.

TERIMA KASIH KERANA MEMBERI KEPERCAYAAN SEKALI LAGI KEPADA CUTECARRY UNTUK MENGENDALIKAN KURSUS INI. KLIK DISINI UNTUK MELIHAT ENTRI KURSUS TERDAHULU.

CuteCarry bergambar bersama peserta kursus. Disebelah CuteCarry ialah Pengetua MRSM FELDA Trolak, Saleh bin Osman yang amat ramah dan kelakar!

Peserta kursus telah siap berpakaian untuk bergotong royong, bersemangan sangat! Sehari suntuk CuteCarry bersama-sama pegawai dan kakitangan berjalan seluruh kawasan MRSM. Luas dan moden, itulah perkataan yang boleh menggambarkan MRSM FELDA Trolak.

Love the morning glory!

Jika anda ingin mendapatkan persijilan 5s, syarikat perlula memastikan yang mereka yang bertanggungjawab adalah individu atau kumpulan yang benar-benar mampu untuk menjalankan tugasan yang dipertanggugjawabkan. Kursus dan latihan juga dilaksanakan secara berkala dan bukannya hanya teori. Tempat kursus seharusnya di kawasan pejabat supaya trainer/pelatih  boleh melihat persekitaran pejabat untuk cadangan dan penambahbaikan berdasarkan prinsip-prinsip amalan 5s.

Jika anda melantik CuteCarry untuk melaksanakan kursus 5s, anda akan mendapatkan lebih daripada 5s!

CuteCarry bukan hanya memasukkan amalan 5s tetapi dua lagi S iaitu ‘safety’ dan ‘security’ selain daripada penambahbaikan daripada segi hiasan dalaman (interior decor) dan juga penjenamaan.

Maklumat lanjut mengenai kursus bolehlah menghubungi CuteCarry di talian 0193290397 atau email cutecarry@yahoo.com. Maklumat mengenai kursus-kursus anjuran CuteCarry boleh diperolehi di pautan ini. Sila klik  disini.