Kursus bersama para setiausaha dalam jerebu

Negara kita sedang didalam ‘proses pemulihan’ sejak bencana jerebu melanda negara.  Jerebu kali ini adalah yang paling buruk pernah saya alami. Jika jerebu pada sebelum ini saya masih selesa berada di luar rumah, pada kali ini terasa nafas sedikit sesak. Aktiviti berjogging di taman terpaksa dihentikan dan saya terasa berat badan sedikit naik. Salahkah jerebu jika saya gemuk!!

Keadaan jerebu juga telah menghalang kita menikmat keindahan sesuatu tempat peranginan. Jika sebelum ini saya amat enjoy berjalan-jalan ditepi pantai tetapi ketika jerebu, semua terpaksa dihentikan. Salah satunya ialah menikmati makanan laut di Pantai Bagan Lalang. Walaupun ia didalam restoran, tetapi konsep terbuka menyebabkan terpaksa melupakan hasrat untuk menikmati makanan laut yang enak di sini.

Saya berada disini ketika mengendalikan kursus Setiausaha Pejabat Kementerian  Perusahaan Perladangan dan Komoditi Malaysia (MPIC). Ia teah diadakan di Hotel Seri Malaysia dan walaupun jerebu semua peserta happening!

 

Maklumbalas yang amat positif juga telah diterima.

Thank you guys..

 

Ingin menganjurkan kursus ditempat anda? Kepakaran kami adalah didalam bidang IMEJ, Ketrampilan, komunikasi, protokol, perhubungan awam, etiket, penganjuran majlis, motivasi, team building, 5s, EKSA dan bidang-bidang yang berkaitan. Modul kursus boleh diubah mengikut keperluan urusetia.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA.