Kursus Budaya Kerja Kelas Pertama untuk pelajar Kolej Teknologi Makmal Perubatan

CuteCarry dianggungjawabkan untuk memberi kursus imej dan budaya kerja kelas pertama kepada pelajar tahun akhir di Kolej Teknologi Makmal Perubatan, Kuala Lumpur.  Tetapi agak terkejut bila diberitahu yang kelas CuteCarry ini adalah kelas terakhir sebelum mereka melangkah ke alam pekerjaan. Pada hari itu juga bermakna hari terakhir mereka bersama setelah belajar selama 3 tahun.

Kepada adik-adik yang belajar disini, moga dapat mempraktikkan apa yang CuteCarry kongsikan kerana kehidupan semasa belajar dan bekerja adalah amat berbeza. Jika masih terbawa-bawa sikap belajar, mungkin susah untuk menyesuaikan diri. Antara yang perlu diberikan perhatian ialah imej, kelakuan dan cara komunikasi. Budaya Kerja Kelas Pertama juga bermaksud kita kena sentiasa cepat m enyerap apakah tugasan yang perlu dibuat. Bekerja dengan tekun dan fokus disamping mengimbangi antara tanggungjawab di tempat kerja, keluarga dan kehidupan sosial.

Terima kasih kerana memberikan kerjasama yang terbaik sepanjang kursus ini berlangsung. Anda semua memang comel dan awesome!

Terima kasih.Cenderahati daripada wakil peserta. Thank you very much.

 

Click video ini melihat betapa meriahnya kursus CuteCarry!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-zpSvZHctSM&index=4&list=UUsU3ocai9MIjFGU6oSckLEA[/youtube]

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau email   training@cutecarry.com   atau  cutecarry@yahoo.com

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry