Kursus IMEJ ABC – Ketrampilan, Protokol Etika dan Komunikasi untuk ASWARA

Akademi Seni,Budaya dan  Warisan Kebangsaan (ASWARA) adalah antara organisasi yang aktif dalam pembangunan seni tanah air dan juga yang PERCAYA pada CuteCarry! Ini adalah kali ke dua CuteCarry menganjurkan kursus untuk mereka!

Jika sesi pertama diadakan di Port Dickson, kali ini dekat sikit iaitu di Grand Seasons, Kuala Lumpur.  Terlalu seronok bersama dengan orang-orang seni, mungkinkah CuteCarry juga berjiwa seni? Termengaku pula! Sejujurnya Cutecarry memang tidak pandai menyanyi atau menari, cuma kalau jadi watak diri sendiri boleh! Jika hendak minta hujan turun seakan musim monsun dan kilat berdentum-dentum, sila suruh CuteCarry nyanyi…

CuteCarry sempat make over Puan Shikin yang merupakan urusetia kursus ini. Cuma mix and match dengan apa yang ada dalam bilik kursus. Tips, jika pingang slim anda boleh gunakan tali pinggang beberapa saiz tetapi jika pinggang besar, tali pinggang perlulah sederhana, lebar seakan tali pinggang lelaki formal.

Sesi makeover…kena kerumun, macam artis pulak rasa! LOL

CuteCarry bersama Aida Farrel. Kursus ini juga turut menyelitkan sesi hijab bersama dengan hijab stylist dan peniaga yang berpengalaman ini.

Thank you very much En Suriadi!

With the boys..memang best makanan kat Hotel Grand Seasons.Lovedthe Hokkien mee.

Thank you semua! Luv ya!

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau email   training@cutecarry.com   atau  cutecarry@yahoo.com

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry