Kursus IMEJ ABC peyambut tetamu konvokesyen UPSI

Julung kaki menjejakkkan kaki ke Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) amatlah menyeronokkan. Selalunya hanya singgah di Pau Yik Mun tetapi kali bermalam kerana mengendalikan kursus IMEJ ABC Penyambut Tetamu untuk petugas dihari konvokesyen. Kenapakah IMEJ penting dihari konvokesyen? Jika anda pernah menghadiri majlis konvokesyen,anda akan tahu betapa sibuk dan sesak suasana. Pelbagai perkara perlu dipertimbangkan daripada tempat duduk VIP sehinggalah kawalan ibu bapa yang hadir.  Jika petugas tidak dapat mengawal keadaan, seharusnya suasana akan jadi kelam kabut seterusnya merosakkan nama organisasi.

CuteCarry ditugaskan untuk memberi kursus dua hari untuk petugas-petugas UPSI ini yang ternyata amat berpengalaman kerana telah beberapa tahun menjadi petugas. Oleh itu, sesi kali ini adalah lebih kepada penambahbaikan dan berkongsi ilmu baru dengan peserta. Mereka amat responsif dan memberikan kerjasama yang amat baik terutamanya ketika sesi percambahan dan perbincangan.

Terima kasih juga yang tidak terhingga kepada peserta yang bawa CuteCarry jalan-jalan cari makan di Tanjung Malim.

Garden Seafood. Bestnya makan hoy choy mee dgn garlic bayam nih. The best chinese food in Tanjung Malim, wajib kena cuba klu dtg Tanjung Malim!

Authentic satay minang, Kpg Ketoyong, Tanjung Malim. Memang peniaganya ialah orang Minang yang tinggal di sini.

 

 


Don’t know where to stay in Tanjung Malim? Try Sri Malim Hotel. Only RM100 per night with good wifi signal. Not bad!

Teruja sekejap. CuteCarry ke 7-11 di pintu belakang UPSI dan guess what? I AM THE FIRST EVER CUSTOMER! Saya dgn ini menamakan 7-11 tersebut sebagai 7-11 CuteCarry! (declare sendiri..boleh?)

Repost daripada instagram peserta. Thank you semua. Luv ya!

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau email   training@cutecarry.com   atau  cutecarry@yahoo.com

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry