Kursus Imej, Protokol Majlis dan Pengacaraan bersama bakal HAKIM!

Hakim adalah seseorang yang dikenali sebagai Yang Arif, kerana mereka sememangnya arif, kerana mereka akan memberi keputusan. CuteCarry bertuah kerana diberikan peluang menjadi speaker untuk program Protokol Majlis dan Pengacaraan di Jabatan Kehakiman Syariah Selangor (JAKESS)!

Baik Yang Arif!

Peserta terdiri daripada pelbagai skim, daripada pegawai yang akan menjadi hakim kepada skim-skim pentadbiran. Pengkhususan jabatan ini adalah didalam bidang syariah. Erm…. bila teringat syariah terus minda CuteCarry terbayangkan songkok, sunglasses dan selendang seperti imej artis-artis yang ke mahkamah syariah seperti dalam akhbar. Can you imagine?
Tetapi sebenarnya bidang mahkamah syariah lebih daripada itu. Bidang adalah lebih luas dan merangkumi pelbagai bidang. Best juga dengar pengalaman mereka didalam menguruskan hal-hal syariah.

My beautiful and handsome participants.

Perkongsian ilmu pada hari itu adalah berkenaan dengan bagaimana protokol didalam majlis, daripada cara berpakaian, berinteraksi sehinggalah kepada ‘fine dining’. Aspek ABC- Appearance, Behaviour, Communication.

CuteCarry juga agak tertarik dengan rekaan didalam bangunan pejabat yang terletak di Shah Alam.

REFLECTION.

JAKESS – pronounce the S tu lebih sikit.. SSSSSS…

The majestic bilik rehat!

Terima kasih juga kepada JAKESS kerana menyediakan hotel untuk CuteCarry walaupun kursus diadakan di Shah Alam. Walaupun tidak berapa jauh daripada rumah CuteCarry, Hotel Carlton Holiday sangat dekat dengan pejabat.

C for CuteCarry

Thank you Tuan Arif Hakim Kanan.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1BMOUebArk&list=UUsU3ocai9MIjFGU6oSckLEA[/youtube]
I love you too!!!

Berminat mendapatkan perkhidmatan daripada CuteCarry? Call 0193290397 atau email cutecarry@yahoo.com or click here

List of our clients, click here