Kursus IMEJ untuk Pensyarah Kolej Poly-Tech Kuala Lumpur

Pensyarah-pensyarah pada kursus yang dianjurkan kali ini  terdiri daripada pelbagai bidang, daripada bahasa sehinggalah pengajian Islam. Tetapi paling best mereka sangat happening dan dapat menerima penyampaian CuteCarry yang santai!

Kenapa pensyarah perlu ada kursus seperti ini? Jawapannya adalah segala-galanya. Pensyarah berdepan dengan pelanggan utama mereka iaitu pelajar . Jika mereka berketrampilan kurang sesuai, adakah kita dapat salahkan pelajar yang akan nampak selekeh dan kurang seni etikanya setelah setelah d berada di dunia sebenar selepas menamatkan pengajian?

Tetapi para pensyarah Kolej Poly-Tech MARA  yang  menghadiri bengkel CuteCarry  pada kali ini memang semua berketerampilan yang bersesuaian cuma hanya perlukan penambahbaikan. Kita perlukan penambahbaikan setiap hari, even CuteCarry! Nasib CuteCarry amat baik kerana mereka bersikap amat terbuka!

I am having so much fun with ya’ll!


Posing sebelum class bermula..

Selepas kelas tamat.Riang ria sangat!  Comel kan pensyarah-pensyarah ni?

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau email   training@cutecarry.com   atau  cutecarry@yahoo.com

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry