KURSUS MAKE UP PRAKTIKAL SIRI 3 RM99

 

13239329_10154870643479517_2874673120439921958_n

Kami langsung tak menyangka kursus make up COLOUR YOU BEAUTIFUL mendapat sambutan yang amat menggalakkan.
 
Sesi kedua yang dibuat dengan promosi yang sedikit dan ‘last minute’ sesi ini berjaya mengumpul ramai peserta.
 
Sehubungan itu, kami akan menganjurkan sesi ke 3 Colour Me Beautiful Make Up Class dengan harga yang sama iaitu RM99 pada 4 June 2016!
 
Ada yang tak pandai make up terus pandai.
Dulu pakai bantai je make up.
Mereka make up sendiri sebab kita sediakan peralatan.
 
Dalam sehari pun boleh expert make up!
 
Bila dah make up:
barulah rasa confident pergi office.
rasa cantik bila pi wedding.
orang pandang-pandang waktu shopping Suami or boyfriend pun tak cari lain. tongue emoticon
 
Sebenarnya make up bukan lah susah pun.
 
 
 
Kelas ni sis akan belajar
 
• Teknik make up pantas atau 5 minit make up
make up cepat pagi-pagi atau lepas solat
• Make up dinner menawan.
Make up jangan jadi macam hantu Kak Limah
• Tips bentuk kening tanpa mencabut bulu
• Analisa warna kulit
Padanan warna kulit dengan tudung.
• Pemilihan eye shadow dan foundation
 
Teknik foundation tak bercapuk
 
Tips soleken tidak pecah
Tips make up tahan lama
Solekan glowing effects
Teknik secantik pelakon-pelakon drama waktu petang or maghrib
Teknik pakai bulu mata jgm jadi macam Big Bird Sesame Street
Tips kuruskan muka
 
Ada lagi.. kursus ini sis akan dapat:-
Nota make up
Hijab styling
Tona kain yang bersesuai dengan warna kulit
 
BARANGAN DISEDIAKAN. PESERTA HANYA BAWA WET TISSUE
 
Sapa yang ajar?
Kursus yang akan dikendalikan oleh Kak Naza,
Dia dah make up ramai selebriti
diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia sebagai Tenaga Pengajar Bertauliah.
mengajar di berpuluh-puluh agensi kerajaan dan swasta
berpengalaman dekat nak 20 tahun.
 
Jangan risau. Dia memang mahir. Tak paham boleh tanya sampai pandai.
 
Dan semua akan dimasukkan didalam Group Whatapps untuk pertanyaan dan perkongsian selepas kelas.
 
 
 
4 June 2016 (Sabtu)
di Akademi CuteCarry, Seri Kembangan.
9 to 3 petang
CUMA BAYAR RM99!
Murah sangat. Makanan dan minuman disediakan.
 
Whatapps 0124733545 0193290397
Jom tengok gambar sekitar Kelas Colour You Beautiful pada 21 Mei lalu.