Makan Malam bersama Menteri Besar Pahang (Kursus IMEJ bersama Ahli Parlimen Wanita Pahang)

Antara inti pati perbualan saya bersama dengan YAB Dato’ Sri Diraja Haji Adnan Bin Haji Yaakob.

“cantik baju, saya yang dah berbelas tahun jadi Menteri pun tak pernah pakai baju-baju corak macam ini!”
A very humble and funny guy.

Saya berpeluang untuk makan malam semeja bersama beliau ketika mengendalikan kursus untuk  Parlimen Wanita Pahang anjuran Jawatankuasa Pembangunan Wanita dan Keluarga, Komunikasi dan Multimedia, Pahang Darul Makmur.  Beliau seorang yang agak santai dan mudah berbicara dan mengenali beberapa rakan lama saya. Itu adalah contoh pemimpin yang baik; mengenali pegawai-pegawainya.

Kursus ini disertai oleh semua wanita. Ahli-ahli politik ini perlulah menunjukkan imej yang sesuai agar dapat diterima oleh semua. Pakaian perlulah sesuai, cara bersalaman tidak boleh kekok dan pelbagai lagi.

 

 

Hafiz CuteCarry bersama YB Dato’ Hajah Shahaniza bt Shamsuddin, Pengerusi Pembangunan Keluarga, Komunikasi dan Multimedia dan bekas Menteri Wanita Dato’ Seri Dr Hajah Siti Zaharah Sulaiman.

 

Wowww.. besarnya bilik diaorang bagi, with private vast balcony! Kursus ini diadakan di Rumah Sri Gelora, Kuantan yang dahulunya adalah kediaman rasmi Timbalan Menteri Pahang. Jika anda berminat mengendalikan majlis disini, memang amat sesuai!

Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya. Peserta datang daripada seluruh negeri Pahang. Ada yang sudah bercadang untuk menjemput saya. Special thanks to Dato’ Shahaniza dan Jabatan Pembangunan Wanita Negeri Pahang.

Berminat menganjurkan kursus di tempat anda?

Kepakaran CuteCarry ialah didalam kursus-kursus untuk korporat dan kerajaan seperti 5s, penjenamaan, perunding imej, keterampilan diri, protokol, etiket, motivasi, komunikasi, neuro linguistic programming (NLP), bahasa badan, pengendalian majlis rasmi dan sebagainya.

Hubungi  talian 0193290397 atau 0194432763 (Hidayah Pembantu kepada CuteCarry)

Maklumat lanjut  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry

Tawaran Istimewa bersama CuteCarry untuk kursus 2015

Jika nilai harga perkhidmatan terkumpul organisasi anda bersama Syarikat CuteCarry dalam tempoh bermula 1 Januari 2015 sehingga 30 Disember 2015:-
i. melebihi RM20,000, organisasi anda layak mendapat kursus SETENGAH HARI PERCUMA

ii. melebihi RM30,000 organisasi anda layak mendapat kursus SEHARI PERCUMA