Make Up cantik di Hari Raya

POSTER 1.1
Ada yang tak pandai make up terus pandai.
Dulu pakai bantai je make up.
Mereka make up sendiri sebab kita sediakan peralatan.
 
Dalam sehari pun boleh expert make up!
 
Bila dah make up:
— saudara mara dan rakan-rakan kata “Cantiknya ” ketika berhari raya
— ramai orang akan tanya pakai produk apa
–barulah rasa confident pergi office.
–rasa cantik bila pi rumah terbuka
–orang pandang-pandang waktu shopping Suami or boyfriend pun tak cari lain.
 
Sebenarnya make up bukan lah susah pun.
 
 
Kelas ni sis akan belajar
—Teknik make up pantas atau 5 minit make up
—make up cepat pagi-pagi atau lepas solat
—Make up dinner menawan.
—Make up jangan jadi macam hantu Kak Limah
—Tips bentuk kening tanpa mencabut bulu
—Analisa warna kulit
—Padanan warna kulit dengan tudung.
—Pemilihan eye shadow dan foundation
—Teknik foundation tak bercapuk
—Tips soleken tidak pecah
—Tips make up tahan lama
—Solekan glowing effects
—Teknik secantik pelakon-pelakon drama waktu petang or maghrib
—Teknik pakai bulu mata jangan jadi macam Big Bird Sesame Street
—Tips shading kuruskan muka
 
Ada lagi.. kursus ini sis akan dapat:-
Nota make up
Hijab styling
Tona kain yang bersesuai dengan warna kulit
 
BARANGAN DISEDIAKAN. PESERTA HANYA BAWA WET TISSUE
Peserta digalakkan membawa barang sendiri jika ada.
 
Sapa yang ajar?
Kursus yang akan dikendalikan oleh Kak Naza,
Dia dah make up ramai selebriti
diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia sebagai Tenaga Pengajar Bertauliah.
mengajar di berpuluh-puluh agensi kerajaan dan swasta
berpengalaman dekat nak 20 tahun.
 
Jangan risau. Dia memang mahir. Tak paham boleh tanya sampai pandai.
 
Dan semua akan dimasukkan didalam Group Whatapps untuk pertanyaan dan perkongsian selepas kelas.
 
 
11 dan 18 June 2016 (Sabtu)
di Akademi CuteCarry, Seri Kembangan.
9 to 3 petang
CUMA BAYAR RM99!
Murah sangat. 
 
Whatapps 0124733545 atau  0193290397
Jom tengok gambar sekitar Kelas Colour You Beautiful Siri 3 pada 4 JUNE yag lalu.