Mall terbesar di Terengganu bernilai RM900 juta

Terengganu akan mempunyai pusat membeli belah yang terbesar iaitu usat Beli Belah Mayang (Mayang Mall). Ia dijangka siap pada tahun 2020 dan bernilai RM900 juta!

Penyewa utama (anchor tenant) ialah Sogo.  Selain itu sebanyak 300 ruang perniagaan lain bakal tersedia seperti outlet pakaian, panggung wayang, pusat kesihatan dan rekreasi, kedai buku, restoran, ‘food court’ dan pelbagai lagi kemudahan.

Ini adalah berita baik kepada orang Terengganu. CuteCarry selalu ke negeri tersebut untuk mengendalikan seminar. Ramai juga peserta yang hadir iaitu orang Terengganu merungut kerana tiada tempat untuk shopping. Jika hendak shopping, mereka terpaksa ke Kuantan atau kadang kala terus ke KL. Orang Terengganu bukannya tiada duit kan.. mesti meriah tempat ini nanti. Jika di Kuantan ada East Coast Mall, Kelantan ada KB Mall, Penang dengan Queensbay Mall dan  tidak lama lagi Terengganu dengan Mayang Mall. Sebenarnya Terengganu ada juga beberapa malls dan pusat membeli belah tetapi mungkin kurang pilihan.

Tahniah juga kerana nama Mayang Mall sangat unik dan menggambarkan Terengganu. Suka sangat dengan nama Mayang!

Image may contain: outdoor

Image may contain: outdoor

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Images from TERENGGANU TIMES

CuteCarry telah dijemput untuk mengendalikan KURSUS REBRANDING untuk Terengganu Equestrian Resort (TER). Ini adalah kali kedua CuteCarry dijemput untuk mengendalikan seminar di sini. Kursus ini untuk pengurusan dan ketua unit TER supaya dapat memperbaharui dan menjenamakan perkhidmatan. CuteCarry bukan hanya berkongsi teknik 6 PILLARS OF REBRANDING tetapi juga terus kepada penyediaan PELAN PENJENAMAAN SEMULA.

Image may contain: 26 people, people smiling, people standing

REBRANDING FOR TERENGGANU EQUESTRIAN RESORT (TER)
Another rebranding project for hotels.
I am so grateful and blessed with understanding and nice client like TER.

Image may contain: 2 people, people smiling

Komen salah seorang peserta. Terima kasih ya….

Berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry?

Modul boleh diubah mengikut keperluan anda.

KAMI PASTI KURSUS INI TIDAK AKAN MENGANTUK DAN PENUH MANFAAT.

Sila klik disini. atau hubungi 019 337 6807   atau 019 329 0397

Testimoni peserta yang pernah hadir kursus CuteCarry klik sini.