Nasi dagang lauk Samsung di Hai Peng, Kemaman!

CuteCarry penuh dengan drama, kadang-kadang drama yang dijangka dan ada kalanya drama yang tidak dijangka. Drama Nasi Dagang lauk Samsung berlaku di   Kopitiam Hai Peng, Kemaman, Pahang.

Cutecarry telah dijemput untuk memberi talk berkenaan image di Kemaman, Terenggau dan  semestinya tidak lengkap jika tidak minum kopi Haipeng jika berada di bandar yang comel ini. Kopitiam ini memang terkenal di seluruh Malaysia,jika tidak percaya cuba google Hai Peng! Selain kopinya, kita patut mencuba roti bakar dan juga banyak lagi makanan di situ. Salah satunya ialah NASI DAGANG.

Nasi dagang adalah makanan lazim di Terengganu,dan kalau tidak makan nasi dagang jangan keluar dari jajahan negeri tersebut. CuteCarry ke Hai Peng pun dengan penuh confident, ala-ala pelancong )Nepal ka, Siam, Pinoy ka..tak tau lah) ka kut sebab orang dok tanya daripada mana.. jawapan CuteCarry, KayEll (Kuale Lumpor atau Kota Lama Kiri, Kuala Kangsar,anda tentukan). CuteCarry juga terserempak dengan pembaca dan sempatlah berposing dengan diaorang disitu.

Tengah-tengah posing, nasi dagang sampai. Terus capai sebungkus (kat situ jual bungkus macam nasi lemak tu) Makan tak ingat dunia, lepas balon roti bakar segala terus ambik nasi dagang. Tetapi selepas posing nasi dagang..zassssssssssss…. Samsung jatuh dalam kuah nasi dagang CuteCarry.

Inilah nasi dagang yang terlibat!

Selepas itu apa lagi, bermulalah drama CuteCarry..

that’s it

Tetapi CuteCarry paling suka dengan kehidupan CuteCarry, kerja berjalan merata tempat, dan setiap tempat mesti ada sejarahnya.
How much I love myself!

Sebelum lupa, CuteCarry punya kelemahan, sata.SEDAPNYA!!!!!!!!!!!1

Kepada yang berminat mendapatkan perkhidmatan CuteCarry untuk styling dan juga untuk korporat seperti kursus penampilan diri, imej, penganjuran majlis, konsep/persijilan 5s, pengurusan pelanggan, komunikasi dan sebagainya bagi swasta, kerajaan dan individu, bolehlah menghubungi CuteCarry di talian 019-3290397, email cutecarry.com atau click disini