Penghargaan kejayaan 5s untuk CuteCarry

Jika anda mengikuti blog CuteCarry.com, instagram atau facebook  CuteCarry, ada dimaklumkan berkenaan CuteCarry telah dijemput membuat kursus 5s di Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) Baling. Klik disini untuk entry tersebut

Kegembiraan berganda kerana MRSM Baling telah berjaya mendapat persijilan 5s. Terharu kerana mendapat surat penghargaan daripada pihak sekolah. Itu adalah antara kepuasan yang diperolehi daripada kerja CuteCary. Kepuasan dan kegembiraan kerana melaksanakan visi dan cita-cita pelanggan.

Misi seterusnya ialah membantu Institut Kesihatan Umum (IKU) Bangsar untuk mendapat persijilan 5s. Ini adalah jemputan kedua daripada IKU. Moga mereka berjaya memperolehi persijilan yang disasarkan.

Konsep 5s dibawah bimbingan CuteCarry ialah moden, ringkas dan mudah. TIADA konsep tampal menampal yang tidak perlu, parking sana parking sini atau hiasan persis tadika. 

LESS IS MORE.

Ingin mengamalkan konsep 5s di tempat anda?

Maklumat lanjut berkenaan kursus bersama CuteCarry hubungi 019 329 0397 atau email  training@cutecarry.com atau  cutecarry@yahoo.com

 

Maklumat berkenaan kursus-kursus yang ditawarkan, sila klik disini

Senarai pelanggan sila klik disini.

Maklumat mengenai pemilik dan pelatih/trainer sila klik disini 

 Instagram sila click CuteCarry dan fanpage FB sila click CuteCarry