Rancang kursus dan matlamat hidup bersama CuteCarry

Salam dan selamat sejahtera,

Tahun 2014 menjelma lagi. Kita akan melangkah ke tahun baru yang penuh dengan cabaran. Sudahkah anda bersedia menerima 2014? Jika anda masih tercari-cari lagi apakah yang ingin dicapai, anda masih belum terlambat. Apa yang perlu dilakukan ialah menulis apakah yang ingin dicapai. Matlamat yang ingin dicapai perlulah jelas, secara terperinci dan mempunyai tarikh bilakah ia akan dicapai. Luangkan sedikit masa untuk memikirkan apakah yang ingin dicapai. Contohnya, jika anda ingin menurunkan berat badan, tuliskan berapa kilogram yang ingin diturunkan dan bulan berapa anda mencapai berat badan yang diidamkan itu!

Jika anda masih tercari-cari apakah kursus yang sesuai dilaksanakan sepanjang tahun 2014, CuteCarry bersedia membantu anda. Kami mempunyai kursus-kursus yang telah dihadiri beribu-ribu peserta.

Kursus-kursus yang ditawarkan ialah:-

 Maklumat lanjut mengenai kursus, sila click disini.

Kami juga telah mengemaskini senarai organisasi yang pernah mendapatkan perkhidmatan kami. Sila click untuk senarai agensi tersebut.

Kami berpegang kepada prinsip latihan yang dilaksanakan perlulah diadakan didalam keadaan yang gembira tetapi pada masa sama impak dan objektif tercapai.

CuteCarry ingin mengucapkan selamat maju jaya dan berubahlah demi mencapai kebahagian. So, stop procrastinating, express your new year resolutions with style!

Jika berminat mendapatkan perkhidmatan kami,sila hubungi 0193290397 atau email cutecarry@yahoo.com atau layari cutecarry.com.

 

Terima kasih.

Hafiz Mustapha

Pemilik:CuteCarry

Vice President (Marketing), Association of Image Consultants International (AICI) Malaysia.