SEHARI DAH PANDAI MAKE UP

Poster (Landscape)

Sis nak tak PANDAI belajar make up dalam sehari je?

Bila dah make up barulah rasa confident pergi office, orang kahwin dan jalan-jalan shopping. Suami or boyfriend pun mesti seronok jika isteri cantik.

Sebenarnya bukan susah sangat nak mekap. Sila baca sampai habis ya.

Jika sis jenis yang selalu sibuk sampai takde masa nak mekap, tak reti nak make up, nak pilih foundation pun confuse atau terasa make up tu susah datang course ni.

Kelas ni sis akan belajar

• Teknik make up pantas atau 5 minit make up supaya sis boleh make up cepat pagi-pagi atau lepas solat atau
• Make up dinner supaya jangan jadi macam hantu Kak Limah pi dinner.
• Tips bentuk kening tanpa mencabut bulu kening kepada sis yang tak mau cabut kening
• Analisa warna kulit supaya sis tak salah pilih make up dan tudung
• Pemilhan eye shadow dan foundation berdasarkan pada tona kulit supaya muka tak bercapuk macam pakai bedak sejuk.
• Tips soleken tidak pecah supaya make up tahan lama
• Solekan glowing effects supaya sis boleh secantik pelakon-pelakon drama waktu petang or maghrib tu
• Tips memakai bulu mata supaya tak jadi macam Big Bird Sesame Street
• Tips kuruskan muka melalui make up untuk sis yang terasa muka gemuk sebab badan dah sado.

Ada lagi.. kursus ini sis akan dapat:-
Nota make up
Hijab styling
Tona kain yang bersesuai dengan warna kulit
Makanan dan minuman.

Sapa yang ajar?
Kursus yang akan dikendalikan oleh Kak Naza, make up artist yang dah make up ramai selebriti dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia sebagai Tenaga Pengajar Bertauliah.
Kak Naza dah mengajar di berpuluh-puluh agensi kerajaan dan swasta dan berpengalaman dekat nak 20 tahun dalam dunia make up.
Jangan risau. Dia memang mahir. Tak paham boleh tanya sampai mahir.

Kursus pada 1 Mei 2016 di Akademi CuteCarry, Seri Kembangan.
9 to 3 petang
CUMA BAYAR RM99!
Murah sangat.
Whatapps 0173710572 atau 0124733545

812541476