Sessi cantikkan rambut bersama Biolyn dan CuteCarry

Biolyn telah bermurah hati untuk menaja CuteCarry dan followers untuk sessi hair treatment.  Cutecarry memang excited ini sebab boleh bagi sesuatu PERCUMA pada followers CuteCarry!

 

Peminat CuteCarry sedang disyampu rambutnya!

 

Walaupun terhad tetapi ramai yang telah email, bagi FB mesej dan sebagainya kepada CuteCarry kerana mereka memang berminat sangat hendak dapat tawaran ini. Sejumlah followers telah dipilih dan CuteCarry telah berpeluang untuk mendapat perkhidmatan hair treatment dan juga potong rambut!

Mesti ramai yang terkejut kan?

 

CuteCarry dah ke Biolyn spa dan bolehlah disimpulkan bahawa memang terbaik BIolyn Spa. Tempatnya yang sangat luas,moden, selesa dan juga yang paling utama perkhidmatan yang diberikan sangat-sangat terbaik. Ia adalah spa yang mewah tetapi harganya amat-amat berpatutan.Cutecarry potong rambut berserta wash + blow dan harganya hanya RM10! Terkejut kan?

Disini juga ada satu produk yang terbaik dan boleh digunapakai untuk kulit iaitu Skin Phyto Hyaluronic Acid Solution.  Ia adalah untuk soothing dan whitening dan memang sesuai untuk digunakan oleh lelaki dan wanita. Jika beli satu, bolehlah guna satu rumah!

Jangan tunggu lagi, sila ke Biolyn yang terletak di Seri kembangan. Area-area South City Plaza and also Pappa Rich Restaurant. 03-89418303  or click here.