Stylegasm: V-neck atau V-cut untuk nampak lebih kurus dan leher jinjang

Tidak perlu menerangkan apa-apa lagi, CuteCarry fikir mesti ramai yang sudah tahu berkenaan dengan guideline V-Neck dan apakah “sesetengah orang” akan fikir jika anda memakai V-Neck.  “Sesetengah orang” tersebut adalah mereka yang menyatakan bahawa memakai V-neck ialah mereka yang patut diperhatikan.


CuteCarry wearing V-neck,beli di pasar malam Wakaf Che Yeh, KB, jeans Levis, shoes, Gucci.

Maklumat: Kementerian Pelajaran tidak pernah endorse perkara ini. So,I think we should stop blaming the government ok.

Setuju ke? Biarlah apa orang hendak kata tetapi tahukan anda jika anda memakai V-Neck ia akan memberi ilusi yang anda nampak lebih kurus, leher lebih panjang dan seterusnya anda nampak lebih kurus.  Kepada mereka yang mempunyai leher yang pendek dan kadang-kadang nampak berlapis, dengan V-neck yang betul ia akan mengurangkan masalah tersebut.

Jika tidak percaya, apa kata anda cuba pakai kolar bulat dan kolar V. Mana menyebabkan anda nampak lebih kurus?

Apa-apa pun yang anda pakai, jika hendak nampak kurus dan tinggi, pastikan ia seakan V-shape, contoh jangan zip jacket sehingga sampai ke atas.

Cutecarry tidak akan zip sampai ke atas .Jacket by Red herring @ Debenhams with pink shirt..yes.. Im wearing pink. Ada guideline tak?

Atau seperti America Ferrera.

Begitu juga jika anda memakai suit, pastikan ada ruang yang mencukupi andara tengkuk dan butang paling atas.Ikutilah nasihat CuteCarry dan anda akan nampak lebih stylo dan bergaya.

JIKA INGIN MENDAPATKAN PERKHIDMATAN GROOMING /IMEJ UNTUK KERAJAAN, KORPORAT ATAU SEBAGAINYA oleh CUTECARRY,SILA CALL 0193290397 ATAU EMAIL cutecarry@yahoo.com atau click here

Bila baca guidelines tu memang kelakar antaranya ialah yang muscular dan pakai V ialah gay. Tolonglah buka mata anda, begitu banyak gay yang memang tidak nampak gay (look totally straight) dan berapa ramai straight (like a ruler) guy yang memang muscular dan suka pakai V-neck. Jika diaorang kata lelaki muscular dan v-neck ialah gay, sah sah yang tukang buat guidelines tu tidak pernah pergi gym sebab tulah diaorang tiada muscle yang berketul-ketul itu..

kemungkinan senaman mereka hanyalah poco-poco.. 

Enjoice…sila ulang langkah yang sama setelah 100 kali…

Suka biking pusing……..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W0CJ5KCxmgY&feature=related[/youtube]