SUSAH NYA NAK BUAT POLA BAJU…

Dulu saya selalu ada masalah ini iaitu macam mana nak buat pola baju.
Saya geram sangat sebab baju selalu tak menjadi.
Jahit baju tu senang je tetapi nak buat pola, memang boleh terjun ke laut china selatan.
Suatu hari terbaca iklan KELAS SUPER TAILOR yang adakan di Sri Kembangan, Selangor. Dia ada jual nota jahitan untuk buat pola, tapi saya tak beli pun buku dia. Hahahha
Saya terbaca iklan Super Tailor dalam facebook dan pejam mata terus whatapps dan join.
Semangatnya datang kelas hari tu. Saya yang tanya paling banyak soalan.
La… bukan susah sangat pun nak buat pola. Cuma kena ada teknik yang betul. Jika nak buat baju pun kena tahu teknik ukur dan mengira. Sebab itu baju selalu tak terletak dan menggelebeh sana sini.
Oh… BONUS saya dapat FREE buku ILMU JAHITAN kak Awie. Buku yang tersangat laris sebab senang difahami.
Sijil pun dapat….
Thank you very much!
.
.
.
Kursus Super Tailor ini menggabungkan teknik Asas Jahitan 3M iaitu
• MELAKAR Pola Baju
• MENGUKUR badan
• MENGIRA dengan TEPAT
Kami juga akan mengajar anda memotong pola pakaian.
Anda akan dibimbing secara praktikal oleh jurulatih jahitan Awie Manik yang telah berpengalaman selama 21 tahun didalam bidang jahitan. Peralatan akan disediakan oleh pihak penganjur. Anda hanya perlu datang dan belajar!
Boleh tanya pada Awie sampai pandai. Jangan malu-malu, kami akan jawab.
Kursus SUPER TAILOR juga ada slot bagaimana menambahkan pendapatan, keterampilan diri, penjenamaan, membina keyakinan diri dan pemasaran. Pandai jahit tapi selekeh dan tiada semangat pun tak guna kan! Sesi ini akan dijalankan oleh penceramah bertauliah iaitu Hafiz Mustapha. Beliau telah berpengalaman melatih lebih sepuluh ribu peserta yang juga Naib Presiden, Federation of Image Profesioal Malaysia.
Kami JAMIN kelas ini tidak akan membosankan. Ia akan membuatkan anda teruja.
.
Kursus ini telah diadakah diseluruh negara dan kali ini kami disini…

Awie1Awie271
.
Pada bulan Ogos kami akan berada di dua lokasi iaitu di Alor Setar, Kedah dan Seri Kembangan, Selangor.
Super Tailor Alor Setar
• 5 Ogos 2016
• 8.30 am – 5.00 petang
• Dewan JMF Training Centre, Jalan Gangsa, Alor Setar, Kedah
.
.
Super Tailor Seri Kembangan
• 6 Ogos 2016
• 8.30 am – 5.00 petang
• CuteCarry Academy, Seri Kembanga, Selangor ( berdekatan Pasar Borong Selangor)
Daftar sekarang. Whatapps atau hubungi 0124733545 atau 0125597261
Layari http://www.supertailor.com.my