Transformasi kecil, Impak besar

Dah macam Nelydia Senrose

Dalam setiap manusia, ada keindahan masing-masing. Tak perlu ubah melampau-lampau pun. Tukar sikit je, sorok sikit apa patut dan bawa ke depan best features. Thats the key โœ”

Client kami ni, pemalu orangnya. Tapi end up keyakinan dia jadi berganda lepas diCutecarrykan. Apa kami buat?

  1. UBAH TUDUNG sikit, still tudung yang sama tapi cara pakai tu kami guide untuk dapatkan penampilan yang LEBIH MUDA, ikut trend sekarang. One small touch. And effect dia, terus buat kelihatan younger muda remaja gitu.
  2. ANALISIS WARNA MAKE UP yang sesuai dengan ton kulit wajah dia sampailah NAIK SERI. Yesss! Part yang paling our client excited.

Kami transform itu je tapi sudah cukup memberi impak besar kepada pemakai.

Nak bebel sikit pasal make up kan, you’olls….Ada wanita yang sesuai pakai color warm tone, ada yang sesuai cool tone. Ramai tak sedar benda kecil sekecil PILIH SALAH WARNA LIPSTICK pun, boleh terus mengkusamkan muka dan spoil penampilan ๐Ÿคจ

PILIH WARNA MAKE UP YANG SESUAI DENGAN WAJAH adalah salah-satu ILMU yang akan saya #SHARE di Program NUP (Nak Ubah Penampilan) yang akan berlangsung pada 3 Oktober ni โœ” Ilmu mahal dengan harga terlajak rendah dan bakal selamatkan you’olls dari pembaziran baju, hijab dan make up di masa depan.

SIGN UP now di :
๐Ÿ“ฒ NakUbahPenampilan.com
๐Ÿ“ฒ NakUbahPenampilan.com
๐Ÿ“ฒ NakUbahPenampilan.com