Virtual excellence: ONLINE CORPORATE COURSE

Alhamdulillah. Selesai Zoom online corporate training hari ini yang Cutecarry Sdn Bhd host kan. Mula-mula risau jugak sebab biasanya kami buat offline, face-to-face course. Depan-depan baru feeling, orang kata. TAPI, masa PKP bermula, saya fikir I need to expand digitally. Dah plan lama, tapi now baru betul-betul laksanakan. Sebab tulah betul sebenarnya, #PKP ni bring not only the worst, but the best out of us. Jadi, saya dan team usahakan jugak untuk run online course. Saya happy tengok peserta happy. Impaknya sama dengan kursus offline, depan-depan. Sebab semua peserta dapat communicate dengan trainer macam berada dalam real class ❤✔. Bukan one way communication saja, di mana peserta hanya perlu mendengar saja sampai lebam. Sangat fun dan interaktif ✔
.
.
So, I am so happy. Saya tak sabar nak sebarkan lagi news tentang our ONLINE CORPORATE COURSE offers. Semua jenis kursus we’olls prepare okay terutamanya yang berkaitan dengan IMEJ DAN STYLING. Sky is the limit. Serious semua ada! Kursus kahwin and kursus tanam pokok degheyan je belum ada 🤭
.
.
So semua kawan-kawan di sini, berminat nak i’olls conduct CORPORATE ONLINE TRAINING untuk your company, please do DM saya or COMMENT di bawah kalau ada pertanyaan. Saya betul-betul nak bantu you’olls dan colleagues semua untuk perform dan deliver kerja lebih bagus dan bergaya ❤ Kita discuss sampai jadi ✔ InsyaAllah 🤗

Kekangan masa dan tempat? Mahu tahu bagaimana untuk mendaftar kursus online dengan kami? Hubungi segera!