Foundation Buruan Wanita Cantik.

Wahai wanita cantik sekalian, anda nak tahu tak produk rahsia make up cantik?

Pasti anda pernah hadapi masalah sukar nak pilih produk makeup yang betul, lagi-lagi foundation betul tak?

Warna dah cantik sesuai dengan kulit anda tapi alamakk!! makeup tak tahan lama lah nampak bercapuk dan ‘finishing’ kurang memuaskan pula. Tak ke pening macam tu? jadi apa solusinya?

Disebabkan admin happy harini jom admin share dengan anda satu produk rahsia ni, apa yang best sangat sampai admin beria nak share ni? baca sampai habis, tak mau skip 😛

1. Tak bercapuk dan Lebih Sekata

Saya tahu anda mesti selalu hadapi masalah ni, bila foundation yang anda pakai bercapuk dan tak sekata. Kesannya, makeup anda nampak tak cantik dan tak kemas. Ini adalah perkara yang kita tak nak. boleh murung dibuatnya 😫

Beli produk mahal pun belum jamin elok betul tak? Walaupun kita dah pakai primer dan rutin skincare yang baik, foundation tetap bercapuk.

kenapa boleh jadi bercapuk?

Ini disebabkan pemilihan foundation yang salah dan tak sesuai dengan anda. Tapi nak pilih foundation yang sesuai pening kepala lah 😥.

Berita baik foundation yang admin nak share ni sesuai untuk semua jenis kulit, jadi memang tak ada masalah untuk anda pakai kan senang macam tu.

2. Warna Sesuai Untuk Kulit Orang Malaysia

kalau pergi Watson atau Guardian banyak sangat pilihan warna dan bukan semuanya sesuai dengan kulit orang Malaysia setuju tak? nak pilih warna sesuai tu memang kena sabar dan teliti kalau salah pilih boleh jadi kusam dan pucat pula muka.

Produk rahsia yang admin nak share ni memang tersangat sesuai dengan kulit orang malaysia pilihan warna pun lebih mudah Light Beige, Natural Beige dan Coco Beige.

3. Tahan Lama

Kalau anda seorang wanita bekerjaya saya percaya makeup sangat penting buat anda. Lagi-lagi kalau anda nak jumpa klien mesti anda nak nampak helokk dan professional.

Pemilihan makeup anda mestilah yang tahan lama dan selesa dipakai seharian. Bagi admin ini tersangatlah penting sebab takkan anda nak apply makeup berulang-kali betul tak?

Foundation rahsia yang admin nak share ni memang tahan lama, walaupun anda berpeluh lagi glowing muka anda.

4. Bebas Bahan Kimia

Ini adalah mimpi buruk bagi wanita, jika produk yang dipakai ada bahan kimia yang tak selamat. Anda kena tahu bahan produk yang ada bahan kimia memberi kesan jangka masa yang panjang untuk anda.

Lagi-lagi produk yang ada bahan merkuri memang sangat bahaya untuk kesihatan kulit anda.

Produk yang admin nak share ni mengunakkan bahan ekstrak dari tumbuh-tumbuhan semula jadi yang mempunyai bermacam-macam kebaikkan.

Jadi foundation apa yang tak habis-habis admin puji ni?

*bunyi gendang* Mempersembahkan produk dari Malaysia

1…2….3…. taadaa…..

Bare & Boujee Cushion Foundation

Foundation ni lah yang admin kata best tu tak percaya? anda kena cuba tau baru anda tahu. kalau tak percaya anda kena cuba dulu klik dekat bawah kalau nak tahu ⬇⬇⬇

https://shopee.com.my/Bare-Boujee-Cushion-Foundation-i.90335125.19410226831?xptdk=4bfb92d2-16c0-446d-b4a9-f6387798852f