Hilangkan jeragat dari dalam! (Michelle Obama dan Umie Aida pun makan benda ni!)

Jeragat memang menjadi masalah ramai orang, tak kira lelaki atau wanita masalah ini hampir pasti menjadi kebiasaan. Jeragat yang pada mulanya hanya sekadar bintik-bintik kecil lama kelamaan menjadi tompok-tompok hitam yang amat memalukan. Seringkali juga rakan-rakan menegur ‘kenapa muka cam tu” ataupun lebih teruk lagi penghidap jeragat dilihat sebagai mereka yang kurang menjaga kebersihan dan tidak menitikberatkan penampilan diri.

Betulkah mereka yang menghadapi masalah jeragat tidak kisah tentang cara menjaga penampilan diri? Mungkin benar dan mungkin juga tidak. Ada diantara mereka yang menderita masalah jeragat telah berusaha dengan gigih untuk menghilangkan jeragat tetapi kecewa.

Terdapat pelbagai punca tercetusnya jeragat diantaranya ialah salah guna kosmetik, sinar UV matahari, masalah limpa, tekanan dan yang penyebab utama yang dihidapi ialah perubahan hormon.

Jeragat boleh dirawat tetapi jika salah rawatan ia akan menyebabkan kesan yang lebih teruk. Oleh itu, kita perlulah memilih produk yang benar-benar berkualiti agar jeragat dihapuskan secara total.

Jeragat perlulah dihilangkan daripada dalam, kerana ia adalah masalah yang timbul daripada sistem badan. Oleh itu, pengambilan makanan tambahan secara oral seperti Phyto Science Double Stem Cell!

Phyto Double Science Stem Cell ialah satu produk yang berasaskan TUMBUHAN dirumuskan hasil daripada formula Swiss Plant Stem Cell Technology – Phyocelltec (epal yang hidup di Switzerland), anggur, acai berry dan blueberry.

Phyto Science Double Stem Cell telah mendapat status HALAL.

Michelle Obama juga dikatakan adalah fan produk ini.

Produk ini akan membantu untuk meningkatkan tahap kolagen dan membantu dalam memperbaiki struktur kulit. Struktur kulit yang telah diperbaiki seterusnya akan menjadikan kulit lebih halus, anjal,cerah dan MENGHILANGKAN JERAGAT!

Selain daripada menghilangkan jeragat, BONUS dalam pengambilan Phyto Science Double Stem Cell ialah:-
i. MENCERAHKAN KULIT
ii. MENGHILANGKAN PARUT DAN JERAWAT
iii. MENGATASI MASALAH RAMBUT GUGUR
iv. Anti penuaan
v. Menghilangkan Sakit tulang belakang, sakit urat dan sendi
vi. Untuk wanita akan mengetatkan vagina longgar dan rahim kembang

Antara pengamal Phyto Science Double Stem Cellialah Che Ann Abdul Ghani. Beliau telah menggunakan produk ini dan setelah beberapa bulan, kesannya amat ketara,jeragat berkurangan secara mendadak,kulit lebih anjal, cerah dan beliau kelihatan muda.

BELIAU TELAH BERUSIA 52 TAHUN!!!

TERKEJUT KAN? Berminat hubungi 012 2177798 (Che Ann) atau boleh like fb fanpage bliau.

.