JELAJAH UTARA CUTECARRY

Pembuka hari Isnin yang indah team CuteCarry bersama wanita wanita cantik Pejabat Daerah Kota Setar. Make over sikit je terus nampak muda dan bergaya. 

Seterusnya, saya hantar Team CuteCarry terus ke Perlis. Team CuteCarry bersama Cikgu-cikgu KEMAS seluruh Perlis. 

Kelas mula 2.30 petang. Seawal 2 petang dewan kursus dah penuh. Awal-awal  ja depa ni malu2 kucing, dah mula make up terus excited semua. Sat ja 2 jam kelas ni.

Alhamdulillah Team CuteCarry berpeluang bersama-sama warga MARA Kedah untuk Program Hari Bertemu Pelanggan MARA.

Kalau sebut MARA ni, daripada Ibu Pejabat sehingga ke negeri & daerah CuteCarry dah pernah bekerjasama. MARA antara pelanggan setia CuteCarry. Bangga kami masih dijemput di hari penting MARA. Terima kasih MARA.

Dari Kedah ke Perlis, Perlis ke Kedah semula. Demi untuk bersama warga Jabatan Kesihatan Negeri Kedah di Hospital Sultanah Bahiyah. Daripada nurse hinggalah Timbalan Pengarah teruja join Program Colour CuteCarry. 

Auditorium besar dan selesa. Terima kasih urusetia sudi menerima kunjungan team CuteCarry ?

PENUTUP TOUR UTARA TEAM CUTECARRY COLOUR  SEBELUM RAYA 

Awalnya muka semua serious je, ada juga terikat dengan meeting dan persiapan hari sukan JPJ. Dah sampai separuh program semua tak bergerak! Pakat tergelak-gelak. Daripada muka ketat bila touch up sikit terus manis berseri. 

Sporting gila JPJ Kedah walaupun program ini disusun last minute. 

Semua peserta kene makeover. Lawa-lawa semua selepas makeup lebih-lebih lagi bila guna makeup dari SLAE COSMETICS 

Lepas dah tahu warna yang sesuai mereka terus serbu booth untuk dapatkan konsultasi makeup. Macam-macam tau ada termasuklah Cushion Foundation, Liquid Foundation, Lipstick dan banyak lagi.

Ramai yang dah dapatkan MAKE UP dari SLAE COSMETICS ni. Tapi pastikan anda pilih warna yang sesuai (seperti foundation & lipstick) dengan tona kulit anda.

Terima kasih atas jemputan anda.  Tidak lupa juga kepada urus setia kerana telah memudahkan acara sepanjang Program Color CuteCarry! 

Jabatan anda nak jemput Team CuteCarry boleh terus hubungi kami ?

Fafa : 019-337 6807

Suraya : 019-614 8735