NAK BERJAYA PUN MESTI KENA ADA GAYA, UOLS’

Kenapa I cakap macam tu? Okay I nak tanya uols, pernah ke uols nampak orang yang berjaya tu penampilan dia selekeh, tak bermaya, hambar, n busuk? Kalau ada, mungkin dia belum belajar dengan CuteCarry.    

Bergaya tak semestinya kena beli baju yang mahal-mahal tau, guys! Yang penting pakaian, tudung, kasut tu sesuai dengan bentuk badan, warna kulit n kerjaya uols’. Jadi I nak jemput semua yang tengah membaca entry ni, untuk datang pada 7 Dec 2019, di Seminar Gaya Untuk Berjaya yang akan diadakan di CuteCarry Academy, Seri Kembangan.

Tak rugi pun datang uols, dapat tahu warna yang sesuai dengan kulit secara PERCUMA, pakaian macam mana yang ngam dengan bentuk badan, dan banyak lagi.  Istimewanya, siap dapat sebulan group wassap coaching bersama team CuteCarry tau.  Jarang betul, I nak offer lebih macam ni, tapi I buat ni untuk suntik semangat positif untuk azam 2020 nanti. 

Nak tahu details seminar? Tekan link bawah ni untuk join atau boleh terus hubungi team CuteCarry >>>> http://www.wasap.my/60193376807/GUB

https://training.cutecarry.com/product/gayauntukberjaya/

Berikut adalah gambar sebelum dan selepas makeover bersama team CuteCarry: