Part 1 : Fesyen Putih Party Top 5 Komedi Anugerah Bintang Popular (ABP 2010) dan Mandalay

Putih adalah warna tema untuk Parti untuk meraikan Top 5 Bintang Komedi Anugerah Bintang Popular 2010 (ABP 2010) yang dianjurkan dengan tajaan Mandalay.

Best juga tengok artis-artis komedi ini bergaa bak “bidadari dan bidadara”, seperti kata pengacara pada malam tu iaitu Bill Bora. Kalau dah namanya artis komedi,parti tu memang penuh dengan komedi!!! Asyik gelak ketawa je kita pada malam tu!!

Paling edgy pada malam tu semestinya Didie Alias. Putih dan rambut spiky blonde. Pada kali ini Didie memang nampak minimal dengan pakaian daripada Ariff Shukor tetapi tetap ada edgyness-nya!!! Selalunya dia ke majlis dengan gaya-gaya ‘very the kedaboom’ seperti ala Gaga dsb tetapi pada malam tu, simple and nice!!!

I think she looks awesome, especially bila pakai tube dress warna putih, aksesori Mandalay nampak sangat menyerlah!!!


Didie dijemput Fakhrul bersama-sama menari pada malam tu!! Sporting lah!!!


CuteCarry with Didie. Sorry lah… tema warna putih tetapi CuteCarry memang susah sangat nak cari baju warna putih, so pakailah warna yang dekat-dekat nak warna putih!!! Yang penting, my scarf didalam gambar ni nampak macam kelakar je kan? Tidak sempat la nak adjust segala!!

Will update more ya..need some sleep,I am so tired today, with all the work and party. lepas tu kena pose-pose pula depan kamera, memang letih walaupun pose-pose syok-syok sendiri je!!!

Tunggu…PUTIH ABP KOMEDI akan diupdate lagi!!!