PERUNDING KECANTIKAN YANG TAK CANTIK

“You perunding imej tapi penampilan tak meyakinkan, macam mana I nak beli produk dengan you”.  Itulah yang ayat kecaman yang selalu Leha dapat daripada kliennya. 

Leha mengadu kepada saya sebab dapat kritikan daripada kliennya mengenai imej penampilannya. Sedih tak tidur malam tau bila klien tegur cakap penampilan tak cantik. Leha seorang perunding kecantikan dan guru yang ingin mengubah penampilannya agar lebih WOW dan meyakinkan kliennya.

Saksikan sesi personal grooming dan perubahan yang berlaku pada Leha oleh team CuteCarry!

PERUNDING KECANTIKAN YANG TAK CANTIK

Leha mengadu kepada saya sebab dapat kritikan daripada kliennya mengenai imej penampilannya. Sedih tak tidur malam tau bila klien tegur cakap penampilan tak cantik. Leha seorang perunding kecantikan dan guru yang ingin mengubah penampilannya agar lebih WOW dan meyakinkan kliennya. Jom tengok transformasi dan makeover untuk Leha oleh Hafiz CuteCarry! Jangan lupa LIKE & SHARE! #personalimagecoaching #cutecarry #transformasi #imageconsultant #stylountuksuccess

Posted by CuteCarry on Khamis, 31 Oktober 2019

Leha merupakan seorang perunding kecantikan dan juga seorang guru.  Dia nekad ingin berubah untuk tampil lebih WOW dan professional bersesuaian dengan kerjayanya yang memerlukannya sentiasa cantik.

Bagi mereka yang ingin dapatkan sesi personal grooming? Jangan teragak-agak untuk hubungi CuteCarry, http://www.wasap.my/60195116807/diCuteCarrykan