Azwan Ali bergaduh dengan designer?

Azwan Ali bergaduh dengan editor dan artis memang biasa dengar tapi kalau Azwan Ali bergaduh dengan fashion designer? This is quite new!

Saya pernah berjumpa dengan Azwan Ali beberapa kali dan seperti biasa dia ni agak happening juga. Nak tergelak je bila sembang dengan dia.

azwan

Ini adalah apa yang ditulis oleh Azwan Ali di dalam blog nya. Seperti biasa entry Azwan Ali agak panjang, dan untuk memudahkan fashionista (yes..you!) membaca, saya cut and paste di dalam cutecarry.com!

Cuba teka siapakah designer itu?

KAH KAH KAH !!!! ITU LAH PASAL !!! AZWAN ALI BARU JER BERDENTUM KES DENGAN DIA !!! TAPI BESAR HAMA PUN AZWAN ALI TAK AKAN RESAH GELISAH….ANDAI KES PERANG TERKINI AZWAN ALI DENGAN PESYEN DESIGNER CINCAI NI…JADI BUALAN PRESS PRESS PRESS KAN???

GO AHEAD KAN??? NAK LAK….SI PESYEN DESIGNER CINCAI NI….BAIK …CEMOLOT DENGAN EDITOR TERNAMA KATA NYA???? BERANI KO TULIS LAH….APA JUGAK YANG BURUK PASAL AZWAN ALI KAN???? SILAP SILAP ???? JADI KES EDITOR SI ANJING GILA LAH PULAK…..GARA GARA FITNAH AZWAN ALI….DIVA MULIA YANG BARU PULANG UMRAH???? HA…..KENA PANAH PETIR LAH PULAK KOT KAN???? KAH KAH KAH….

MEMANG CONFIRMED….PESYEN DESIGNER CINCAI NI…KUTUK SELAGI ADA ARTIS !!! SEMUA STORY DIA…ADA DALAM TANGAN AZWAN ALI !!! NAK LARI MANA KAN??? KO TUNGGU JER….JANGAN INGAT…..TUHAN TURUN LAKNAT KAT SATU SATU BANGSA JER KAN???? SELAGI KO TU UMAT MANUSIA….TAK KIRA APA JUGAK AGAMA??? TETAPPPPP AKAN ADA BALA ALLAH SWT……CUMA TAK TAHU BILA JER KAN????

PERSETAN KAN PESYEN PESYEN DESIGNER CINCAI LAGI PATAH KANDAR MACAM DIA TU DIK DIK NUN !!!! KEPADA SEMUA ARTIS YANG PERNAH DI KECAM DAN DI TIKAM NYA DARI BELAKANG???? TERPULANG NAK AMBIK TINDAKAN …..SECARA UNDANG UNDANG ATAU SECARA???? LEPAZZZ GERAM KAN???? PILIH LAH…..!!!! TAPI SETAKAT MUKA KEMBANG DIA MACAM ANAK **** TU…..KO HENTAK JER !!!! BARU DIA TAHU LANGIT TINGGI RENDAH….

BAK KATA MAK SEORANG DIVA PAN ASIA NI…..’TAK SEDAR KE UNTUNG….AWAK TU DAPAT TEMBUSI NAMA….PASARAN ARTIS TEMPATAN….PERANGAI TU ELOK ELOK LAH SIKIT !!!! DIA BELUM BERTEMU….???? BUKU DENGAN RUAS JER !!!! ‘

KEPADA EDDITOR ‘TERNAMA’ KATA NYA….YANG BERSEKONGKOL DENGAN PESYEN DESIGNER CINCAI NI….NASIHAT LAH SI PESYEN DESIGNER NI APA YANG PATUT WOKAY???? KAH KAH KAH….KATA KAKAK ANGKAT????

LUPAKAN PESYEN DESIGNER CINCAI NI…..CUKUP WAKTU??? TERHAPUS LAH NAMA DIA DALAM INDUSTRI SENI NEGARA !!!! PERCAYA LAH…..