Cutenya Ustaz Don dan bakal isteri

Ustaz Don boleh dikatakan ustaz yang paling popular di Malaysia. Sebut sahaja nama ustaz Don mesti ramai yang teringat kata-katanya. Tapi yang membuatkan dia lebih popular ialah disebabkan oleh dia single.. so ramailah yang meminatinya. yang tak kahwin teringin nak kahwin dengan dia dan yang dah kahwin dan ada ada perempuan, teringin nak dia jadi menantu.
tapi sorry girls.. diad ah berpunya.

Ustaz Don akan berkahwin dengan Husna, pelajar jurusan perubatan di Universiti Kaherah, Mesir.

Diharap Ustaz Don akan terus menjadi ikon, baik didalam TV dan di luar TV.I am sure you will be a good husband and a great father. Insyallah.

Jangan jadi macam seorang tokoh agama yang selalu keluar dalam TV dan radio. Beliau agak popular lah jugak. Kejadian berlaku beberapa tahun yang lepas, Cutecarry ingin menjemput dia untuk ceramah. Tetapi semasa bercakap dalam telefon terkejut dengan bahasa yang kasar dan tidak menghormati orang. Terus tidak jadi jemput. Bolehlah disimpulkan bahawa beliau adalah seorang yang hipokrit.

Images credit to of http://melyssanadiea.blogspot.com/

True Story… CuteCarry takkan nak tipu tokoh agama kut. Tetapi memang benar-benar terjadi!

Berbalik pada Ustaz Don, nampaknya isterinya pun kalau pakai baju designer mesti cantik. So, designer malaysia.siapa nak sponsor?