Video Hari Ibu yang paling KELAKAR (versi adek-adek)

I can’t stop laughing. Really..they are so funny. Ia dapat meredakan sedikit ‘kekeliruan’ CuteCarry berkenaan dengan status menyambut Hari Ibu yang dikatakan haram disambut. Jenuh orang dok share dalam FB cakap ia adalah haram, tapi ada ke fatwa yan dikeluarkan kata ia adalah haram?  Jika ia tidak haram,tapi kita siap-siap share kat ia haram, maknanya cam na ye. Benda tu halal tapi kita kata haram?

Jika anda kata haram, janganlah pula menyumpah perkataan tidak baik seperti haram jadah   kerana mereka berdua ini buat ini hanya untuk lawak-lawak dan menyatakan kesayangan mereka pada ibu mereka. Watch without judgement ye…  CuteCarry percaya diluar video mereka tidak segedik ini. Kalau anda kutuk lebih-lebih, nanti kan anak anda nanti jadi lebih gedik daripada mereka dalam dan luar video. Well.. what you give you get back ye…

Adek-adek maksudnya ialah lelaki lembut lah.. (sexual preference/orientation adek-adek  tidak perlulah dibincangkan disini….)

Selamat Hari Ibu. Maaf ye, Cutecarry tidak akan share atau menunjukkan siapa ahli keluarga CuteCarry dalam blog ini, kecuali gambar anak-anak saudara CuteCarry. Walaupun CuteCarry ini memang suka jadi ‘ centre of attraction, bukan attention ye”  atau gila glamour or anything you want to put the labels on me, CuteCarry tidak kisah, tetapi CuteCarry agak privacy orangnya. Tidak suka hidup CuteCarry diketahui orang, so family or with whom Im going out with ke, sorryyy sangat, memang tidak akan disiarkan disini.

Muahhhh!!!!