Foodagasm: Sore eyes? no need 5 days MC, just Pure Pleasure by Magnum Ice-Cream!!

Oh…I got sore eyes (duck face).. got 5 days MC (duck face).. sore eyes (duck face).

Tetttt……….. reality, setakat ini CuteCarry tiada niat untuk buat parody sore eyes five days MC. Cuma pada siang hari  sebelum pelancaran Magnum Pure Pleasure Ice-Cream, mata CuteCarry merah sebab contact lenses. Mungkin pakai terlalu lama pada hari sebelumnya dan mata jadi merah persis keluarga Vampire Cullen. Memang perkara biasa kalau mata merah tetapi kali ini hendak pakai contact lenses rasa sakit je, penyelesaiannya CuteCarry terpaksa memakai cermin mata ke pelancaran tersebut.

Seperti biasa, jika CuteCarry tidak memakai sunglasses, ramai yang tidak kenal.Antara ialah Marsha..

Dua orang tengah posing gedik.   CuteCarry in jacket bought @ Mines, pants Calvin Klein, tote: Dolce and Gabbana, Gucci glasses and shoes by XES (around RM39) and Marsha in white Marilyn Monroe dress by Shoes, Shoes and Shoes.

Marsha yang sentiasa happening dan gumbira  cakap dia dah gemuk!

Dialog antara Marsha (M) dan CuteCarry (Cc)

M- “Mak dah gemuklah”

Cc- “mana ada gemuk,slim je”

M “naik sikit”

C- ‘takde lah, I lagi gemuk”

Lepas dialog ini berlaku, CuteCarry terus makan lagi Ice Cream Magnum Pure Pleasure, memang sangat-sangat Pleasure!!!

CuteCarry with Marsha (head to toe in Shoes,Shoes, Shoes) and blogger Zheng Norah. Si blogger Norah ni pun mula-mula buat tak tahu je dengan Cutecarry sebab tak cam muka CuteCarry tanpa sunglasses. Leng Lui ni pun tidak kenal CuteCarry!

Pelancaran Pure Pleasure by Magnum telah berlangsung di Neo Tamarind, Jalan Sultan Ismail. Tetapi pada malam tersebut punyalah hujan lebat, bukan setakat cats and dogs rain tetapi dan bull and cow rain!!! Walaupun penganjur ada menyedialan valet parking tetapi untuk naik ke Neo Tamarind seperti meredah air terjun!

Go, go chasing waterfall!!! Tuhan dah lindungi  CuteCarry supaya hanya pakai kasut RM39 . Konsep meredah banjir sangat. Nasib la sapa terpakai Louboutin ka, Weitzman ka.. memang menangis meredah air!
Tetapi memang berbaloi meredah air terjun, sebab didalam parti tersebut Pure Pleausure by Magnum di mana-mana sahaja. Hidangan berasaskan coklat,daripada choc stick to sinful chocolate cake to of course Magnum Pure Pleasure. Seakan-akan duduk didalam set Charlie and The Chocolate Factory!

You can eat all you can. Choc, choc and choc..everywhere!

Pleasure ny Magnum four pillars are FASHION, TRAVEL, MUSIC and FOOD. The evening’s highlight was as fashion show that embodies the four pillars of Pleasure; Debenhams by our very own top models like Anita Aziz, Wilson Tan, Fazlun, Dee Dee Nash

Models with Hugo Verkeil Marketing Director, Unilever (Malaysia) Holdings Sdn Bhd.

Amir Luqman wearing Amir Luqman. Meletop tak?

CuteCarry and Amir with girls from FashionValet.

Tapi adakah anda hendak menang hadiah daripada Magnum? Senang je,makan Magnum, lepas tu tengok stick  dan kalau ada code di situ, anda mungkin memenangi hadiah daripada YTL Pangkor Laut, Shook dan YES.

Maklumat lanjut sila like facebook Magnum

Tetapi sebelum balik,CuteCarry diberikan lagi Magnum Ice Cream untuk dibawa pulang. Pesta Magnum pula dirumah untuk ubat sore eyes without 5 days MC.Jika sesiapa tidak tahu apa itu sore eyes 5 days MC, tonton video dibawah:-

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FIOUF0NBk5I[/youtube]

She is my hero!!!

Lite-Lite. That’s it!!