The BEST teh tarik in town

Finally, the best teh tarik in town is at Teh Tarik Place, The Curve

I know, I know… ada fashionista yang berangan kuat, takkan makan di kedai-kedai mamak kononnya tak kelas dan kotor kan. Tetapi untuk fashionista yang berangan tu (mcm cakap kat diri sendiri je!), semua boleh datang ke Teh Tarik Place di The Curve. Tempatnya selesa, ala kopitiam tapi makanan kebanyakannya mamak dan melayu.

Saya takkan miss setiap kali datang ke Curve, mesti minum teh tarik kat sini. dah jadi macam ketagih pulak!

FYI, saya hanya minum teh tarik sekali atau dua kali seminggu untuk menjaga kesihatan dan kecantekan dalaman dan luaran (lagi satu statement yang dipinjam daripada artis yang berangan)

teh

Teh tarik dia tak terlalu manis, tak terlalu pahit dan jawapannya ialah HEAVEN! Tak payah pesan supaya dijadikan ia kurang manis or anything. It’s just perfect.