CuteCarry tanpa kamera di GLAM Magazine 7th Anniversary Party

Clumsy, clumsy and clumsy me!

CuteCarry @ Glam 7th Anniversary Party clutching my Gucci and sipping Sprite in a tube. Happy birthday GLAM. Dah 7 tahun, kalau budak dah darjah satu!

CuteCarry ni bolehlah dikatakan seorang yang sedikit clumsy (the word:sedikit!) dan boleh dikatakan kelam kabut. Jika tidak percaya, tanyalah pada sesiapa yang pernah bekerja dengan CuteCarry. Tetapi ini bukanlah perkara LUAR BIASA kerana CuteCarry bekerja didalam bidang komunikasi korporat/perunding imej/fashion blogger, if you stay cool all the time; you’ll DIE. Jadual yang sibuk juga menyebabkan CuteCarry kena kelam kabut, berlari daripada satu lokasi ke lokasi yang lain..phewww….

Antara akibat kelam kabut ialah tertinggal bateri kamera di rumah. Terpaksalah ambil semua gambar ketika di Party majalah Glam pakai Blackberry dan nasib baiklah juga assistant bawak kamera dia, walaupun ia untuk ambik video, terpaksalah digunakan ambil gambar still!


CuteCarry with Andrea Fonseka.MC of the nite!

But STAY TUNE..tunggu..ada banyak gambar dan juga maybe VIDEO sekitar Party Glam 7th Anniversary Party. Jika nak tengok video-video , click CuteCarry TV

Or join my twitter here