[Fesyen Red Carpet ABP] Modern classic di Anugerah Bintang Popular 2010

Modern classic telah menjadi tema untuk fesyen Anugerah Bintang Popular 2010. CuteCarry telah membuat membuat pilihan siapakah yang paling terbaik bila dikatakan imej modern classic. Pemilihan ini dibuat berdasarkan potongan dan juga warna.
I still define classic as something like black, white,blue black and such BUT bright colourful tone can be classic too.
Here the equation:-
Cut plus colour minus baju macam costume/badut = MODERN CLASSIC.

IMAGINE THAT YOU ARE WATCHING A CLASSIC DETECTIVES MOVIES LIKE HARDY BOYS,NANCY DREW ETC..

Mysterious YUNA

Yuna , watak gadis misteri dengan watak tambahan didalam movie thriller classic iaitu CuteCarry (watak first kena bunuh). Ada orang yang kata “seram” tengok pakaian Yuna bila dia naik atas pentas. Warna hitam dan tudung seakan-akan hud menyebabkan dia nampak sangat misteri. CuteCarry rasa memang nampak macam scary tetapi rekaan Syomir Izwa ni memang stylish dan berlainan. Tidak perlu manik untuk menaikkan seri . Cukup dengan bangles dan rantai sebagai aksesori.Yuna is the mysterious girl with beautiful voice!!! (suka sangat tengok show Yuna main …mmm…apa ntah waktu malam ABP).

CLASSY LADY WINNIE SIN


Memang sangat classy Winnie, from head to toe.CuteCarry ingatkan baju ini adalah Chanel tetapi ia adalah rekaan Riffai. Classy ditambah 300% dengan classic Chanel, red lips dan juga mutiara Rafflesia (sah sah dia bos Rafflesia kan) .Didalam sesuatu filem mesti ada seorang watak perempuan yang class dan banyak menyimpan pelbagai misteri kan?

HERO ANUAR ZAIN

Didalam cerita penyiasatan mesti ada hero yang handsome,tidak akan mati walau apa berlaku dan evergreen.Anuar Zain memang nampak classic dengan suit beliau sendiri.CuteCarry rasa buruk sangat bila berdiri sebelah Anuar!

Sharnaaz dan Arja Lee

These two guys.Who look better?