Tahniah Nik Erwan Roseli, tempat kedua Piala Seri Iman 2009

Dua minggu lepas, saya ke rumah Nik Erwan Roseli untuk membeli baju-baju kerana dia sedang mengadakan SALE (lain kali boleh bagi banyak diskaun lagi!). Dia kelihatan amat sibuk kerana sedang menyiapkan pakaian untuk pertandingan Piala Seri Iman 2009 di Terengganu. Sempat jugak dia posing dengan batik yang akan digunakan untuk pertandingan tersebut. Tak silap saya konsepnya ialah Muslim Rock.

dsc05320

Tahniah, dia berjaya mendapat tempat kedua. Menang RM13,000.00 !

This is the runway look of his collection.

nik11

nikiman1

nikiman3

nikiman4

nikiman5

nikiman6

nikiman7

nikiman8

nikiman9

Love the batik. Not too busy. Frankly, first time tengok kain tu nampak cam biasa je, tapi bila dah jadi baju, I was like wow.. I like!

Some of the photos are from Akmal Mohd