CuteCarry dan HImalaya Neem Mobile Truck @ SACC Mall

Happening, best dan sangat berfaedah. Itulah pengalaman CuteCarry bersama dengan Himalaya Neem Mobile Truck di Shah Alam Convention Centre (SACC) Mall. Kempen yang bertujuan untuk menggalakkan penggunaan produk asli dan gaya hidup sihat. Untuk mempromosikan kempen ini, Neem mobile truck telah dilancarkan di SACC Mall dan CuteCarry juga turut serta didalam pelancaran tersebut.

Pelbagai aktiviti ada di Neem Mobile Truck seperti Xbox Games, cabutan bertuah dan banyak games.Selain itu dapat PERCUMA analisa kulit. FREE tu.

CuteCarry posing dengan Lisa, official magazine untuk kempen ini.

CuteCarry juga berpeluang berjumpa dengan followers and fans yang datang untuk jumpa Cutecarry. Juga terharu bila nampak blogger-blogger rakan CuteCarry pun datang sama. CuteCarry tahu pada hari itu memang ramai yang sangat sibuk, daripada open house sehinggalah kepada event yang bermacam-macam tetapi diaorang datang juga. Oh…terharu!!!

Sebagai seorang celebrity blogger dan juga pengguna produk Himalaya, CuteCarry memang bagi remark TERBAIK!!

Terdapat banyak rangkaian produk himalaya,daripada Body Care sehingalah kepada Hair Care. Bahan-bahan yang digunakan ialah herba asli yang dihasilkan daripada pelbagai kajian.

Produk Himalaya yang berasakan neem (atau daum bambu) berupaya menghalang pelbagai jenis penyakit kulit. Adakah anda pernah mengalami jerawat dan gatal-gatal di bahagian belakang badan? Apa kata cuba Neem dan Tumeric Body Wash semasa mandi. Ia berupaya untuk mengatasi masalah anda. Disamping itu ia juga dapat melembutkan kulit kita.Ini adaalh kerana daun semambu mempunyai khasiat anti bakteria, anti kulat (fungal) dan melancarkan peredaran darah. Banyak produk-produk berasaskan daun semambu yang kita boleh sapu atau makan. So, jika anda ada masalah kulit tu apa kata cuba produk Neem Himalaya?

Anda berminat nak join Himalaya punya event lagi? MASIH sempat. Apa kata ke Youth Jam pada 16 September ini di Sunway Pyramid.

Tips to share -Use the purifying Neem scrub to gently scrubs away blackheads, dead skin cells and embedded impurities.


Beauty Essentials. Easy Steps to Experience the Goodness of Nature.

Apa kata anda like HImalaya punya page Himalaya Healthcare Malaysia