Beraya dengan designer bag di Gorgeous By Shashaari

Baju Raya siap,kasut raya siap, sampul duit raya siap tetapi mungkinkah anda kekurangan sesuatu? Yes… Beg raya!!!

Baju raya Jovian Mandagie beli kat Zalora atau Rizalman beli di Tesco takkanlah beg  beli yang biasa-biasa kan. Mestilah beg designer! Jika terasa rugi atau membazir duit dengan membeli beg yang harganya mungkin confirm mencecah ribuan ringgit, fikir kembali, beg yang anda belu itu akan tahhan lama dan boleh digunakan beberpa kali. Seperti yang CuteCarry selalu cakap:-

“Its a great investment!”

CuteCarry telah berkesempatan ke pembukaan Gorgeous by Shashaari di Jalan Telawi, Bangsar. Butik ini menyediakan pelbagai designer bag daripada klasik Chanel sehinggalah kepada “that chic Celine”.

CuteCarry bersama pemilik Gorgeous by Shashaari.

Semasa CuteCarry upload gambar di didalam Facebook, ada yang bertanya, “original ke?”

Soalan-soalan yang paling tidak sesuai untuk ditanyakan kepada CuteCarry kan..

Of courselah original kan, takkan la CuteCarry nak menyokong barang-barang yang tidak original. Jika kita membeli barangan tiruan, seolah-olah kita menyokong pencuri yang mendapat keuntungan daripada menciplak daripada hasil orang lain. Bayangkan kita berada ditempat orang yang kena diciplak hakciptanya.. mesti kita marah kan!

CuteCarry posing dengan YSL dan Bottega.. tapi tak beli lah kan!

Turut hadir, blogger yang cun cantik melecun, Hanie Hidayah.

Sempat juga bershopping kan.. CuteCarry beli juga lah sikit-sikit.

Paling best di Gorgeous ini, ada diantara  beg-beg yang baru harganya lebih murah daripada di butik. Sebab itulah antara sebab terbaik kenapa kita perlu beli di Gorgeous. Untuk beg-beg preloved pula, harganya ialah bergantung kepada jenis dan keadaan beg tersebut.

Jika tidak mampu membeli baru, CuteCarry nasihatkan belilah beg preloved (ok..kepada siapa yang tidak tahu apa itu ‘preloved’, ia adalah beg terpakai!) yang kebanyakannya masih elok dan boleh digunakan.

Demi untuk meningkatkah darjah style dan stylo anda di Hari Raya yang akan menjelma ini, CuteCarry nasihatkan kunjungilah butik Gorgeous by Shashaari.

Alamat, No.14-2, Second Floor, Jalan Telawi Tiga,59100, Bangsar

WAktu perniagaan: 11:00 am – 8:00 pm

Telefon: 03-2201 5848

Facebook: GorgeousbyShashaari