BEST DRESSED: Gambar Fasha Sandha di calon Top 5 Anugerah Bintang Popular 2010 (ABP 2010)

Fasha Sandha, walau kontroversi macam mana pun dia, tetap tersenarai sebagai calon Top 5 Anugerah Bintang Popular dalam Kategori Pelakon TV Wanita Popular. Semasa majlis pengumuman top 5, dia yang paling POPULAR. Memang ramai wartawan yang mengerumuni Fasha Sandha.

For me, she is popular because she is like EXTREMELY BEAUTIFUL! Sudah beberapa kali jumpa Fasha Sandha tetapi semakin hari tengok memang dia semakin cantik.

One of the factors that contributed to her extremely flawless look is the way she dressed.

Red cardigan over black and standing in red wedges. THE BEST LOOK OF THE ABP FINALISTS GROUP.

Click click to read more..please click jangan tidak click…

Minimal accesories to compliment her studded red cardigan. This is the way it should be. TERBAIK!!!!


Her ultimate bling-bling accesory, Black Berry cover. Very Kimora!

Sempat CuteCarry belek-belek tote Prada Fasha Sandha yang berwarna merah hati. Matching la dengan cardigan merah Fasha. Btw. CuteCarry pun tetap la posing kan (tak mau kalah juga nih!)..walupun hanya dengan beg Calvin Klein Jeans je..

Jika Fasha memakai serba merah from head to toe..memang tidak SESUAI. BERHATI-HATI ye.. jika anda memakai baju warna sama daripada atas ke bawah (kecuali warna-warna seperti gelap seperti hitam) daripada beg sehingga ke kasut (lebih parah lipstick dan eye shadow pun sama warna!), berhati-hati..silap silap nampak lebih tua ataupun memang tidak pandai berfesyen.

I am not hating her because she did nothing wrong to me! Yeah yeah..memanglah banyak negatif isu berkenaan Fasha yang boleh dibaca di blog atau surat khabar tetapi ia tiada kena mengena dengan CuteCarry.
It’s not me to hate people just like that. I need a strong reasons!
Fasha ok je dengan CuteCarry so tiada isulah!