Bookgasm: Sophie Kinsella “I’ve got your numbers”

I’ve Got your number..

Tetapi CuteCarry bukan posing dengan telefon tetapi walkie talkie!!!

Funny…itulah yang paling sesuai digambarkan untuk novel terbaru Sophie Kinsella, I’ve Got Your Number.

CuteCarry adalah peminat setia Sophie Kinsella sejak daripada Shopoholic dan alangkah TERUJANYA bila ternampak di kedai buku di KLIA buku terbaru daripada Sophie Kinsella! Tanpa berfikir panjang terus beli dan baca. Minit-minit pertama CuteCarry dah tersenyum sorang-sorang kat KLIA, sebelum check in, baca lagi waktu nak check masuk boarding, dalam flight baca lagi..punyalah tergelak-gelak.Ceritanya adalah mengenai Poppy yang kehilangan telefon dan cincin pertunangannya dan selepas itu dia berjumpa dengan telefon orang lain dan menggunakan telefon tersebut. Telefon tersebut sebenarnya adalah kepunyaan seorang lelaki dan kemudian dia berkenalan dan… you know the end.

Yes. you can predict the end while you read this book but the best thing is like others Sophie Kinsella novels, its like watching a movie. VERY, extremely entertaining!!!

Cuma satu je yang agak irritating tetapi tetap lawak adalah footnote di dalam novel ini. Ia adalah untuk menerangkan lebih lanjut apakah penerangan kelakuan dan pemikiran Poppy .. YES.. FUNNY..

Hendak release tension? Belilah novel ni!!!

CUTECARRY ADALAH PEMINAT SETIA SOPHIE KINSELLA… TENGOKLAH RAK BUKU CUTECARRY NI!!!