CuteCarry tanpa sunglasses (dan berduka lara) di Rumah Terbuka WuhuuOnline

WuhuuOnline iaitu agensi yang terbabit menerbitkan majalah online pertama di Malaysia ENF, telah menganjurkan Rumah Terbuka di Restoran Seri Melayu, Jalan Conlay. Ramai artis dan personaliti daripada hiburan dan fesyen negara hadir. CuteCarry ke sana agak lewat iaitu pada jam 9.00 malam (menunggu geng Wanpa dan dayang-dayangnya bersiap yang mengalahkan Cinderella hendak berjumpa Prince Charming..eh.. thats Snow White!:p)

Cutecarry with designer dua, Wanpa; Ridzuan Ismail and Rosix Omar dengan dayang-dayang mudanya yang cun melecun (sebenarnya mereka adalah staff Wanpa). Strike a pose!!! I am wearing red kurta tajaan label Amina. Cantik tak kurta merah ni? Berminat call 012-2050483 lagel
Meriah betul majlis tersebut; daripada tetamu yang datang sehinggalah kepada makanan yang dihidangkan; think of lemang? More than that!!!.. I am talkint about durian (raw to kuah durian) and also I am stuffing my face with pajeri terung and ayam masak merah). Yummehhhhhhh!!!!
Satu perkara yang berlaku ialah RAMAI YANG TIDAK BERAPA KENAL CUTECARRY.
Ini adalah kerana CuteCarry menghadiri majlis tersebut tanpa memakai sunglasses! Ada yang tengok dua tiga kali and then… “r u CuteCarry?”. Ada juga yang tengok lama-lama sebab takut salah orang lepas tu tanya kat kawan CuteCarry adakah itu CuteCarry dan ada juga yang memberi FB msg dan sebagainya cakap diaorang perasan a guy in red kurta but they don’t know that it is ME. Yes… CuteCarry!!

CuteCarry with superfamous singer, Alyah.

Bertahun jadi blogger dan juga terlibat dalam aktiviti hiburan dan fesyen memang trademark CuteCarry ialah sunglasses! Hampir pagi petang siang malam. Hasilnya..ramai yang jarang tengok CuteCarry tanpa sunglasses. So, he is me..me and me!!!

Hari itu ada sesuatu berlaku dan CuteCarry rasa sedikit sedih dan tidak senang hati sebab itulah rasanya malas nak pergi.Akibatnya, sunglasses pun malas nak fikir. Natural me. But, life must goes on..it is NOT the end of this world.Kenapa CuteCarry berduka lara? Biarlah Rahsia (turn to my Siti Nurhaliza mode!).

Tapi kan sedih-sedih pun tetap habis licin nasi dua pinggan dan kuah durian semangkuk!

CuteCarry dengan Zizan.Seperti biasa lawak Zizan memang selamba. Dia pakai banyak rantai macam tok bomoh dulu-dulu, suit dan songkok dan CuteCarry kata ‘u nampak macam penghulu kampung pun ada!

Noryn Aziz wearing unmistakably Indonesian Designer Dian Pelangi yang dibeli di sebuah butik di Bangsar.Turban tu dia lilit sendiri je. Dia antara yang tidak tegur CuteCarry sebab takut tersalah orang. Lepas CuteCarry tegur dia baru dia perasan dan kita pun apa lagi..terus bersembang…

Apakah yang kita sembangkan itu? Biarlah Rahsia (konsep entry semua rahsia okayyyyyy!!!)

Gambar rama-ramai. CuteCarry bersama-sama dengan orang kuat ENF (yang cute tengah-tengah tu!) bergambar bersama contestants Miss World, cuba teka mana Miss Aruba, Miss South Sudah, Miss Nepal, Miss Thailand dan sebagainya.Yang pasti, designer Amir Luqman ialah Miss US Virgin Island!

CuteCarry bersama orang kuat ENF dan blog RentakSejuta.
Sebenarnya banyak lagi gambar-gambar artis tetapi disebabkan oleh CuteCarry agak “down” dan sedih CuteCarry hanya duduk dan cuba menghiburkan hati.

I am a very positive and happy person,but once its happened..sometimes we just have to smile and face the future.

I a tough cookie, will bounce every 48 hours!!

LIFE GOES ON!!..