Finally.. the jacket is mine!!!….

When you want something so bad, wait outside the store an hour before the opening time – wise words from CuteCarry

What you think about my jacket? Okay.. I love and love and love this jacket! (abaikan posing CuteCarry yang macam berangan tu!)

I was invited to the Debenhams store official launch @ Lot 10 Bukit Bintang. As a fashion blogger,I get invites to so many glamourous event (jangan jealous), free stuffs (jangan-jangan jealous!) and FREE, FREE cash voucher (jangan-jangan-jangan jealous!)

On the opening night of Debenhams, they gave me a cash vouchers to spend with one condition – I can only spend the cash voucher the next day because all the items on the opening night are 20% OFF!

20% discount sahaja? No..no and no.. 20% bagi fashionista seperti saya bukanlah satu diskaun yang besar. Fashionista seperti CuteCarry yang bukan dilahirkan sekaya Paris Hilton tidak akan berpuas hati dengan diskaun yang hanya 20%, kerana kuantiti pakaian, beg, kasut dan aksesori yang dibeli adalah agak banyak. CuteCarry hanya akan teruja dengan diskaun yang melebihi 50%!

CuteCarry not in the mood to shop if the discount is only 20%. But one jacket change my mood!

It is like love at first sight. I am so impressed with the jacket.

But ONLY one piece available for my size!

Jika saya tidak beli pada malam pembukaan, risau juga jika jaket itu habis dibeli. Tidak sanggup rasanya melihat jaket tersebut dipakai oleh orang lain..tidak.. tidak..tidak.. (emosional dan sedikit elemen gila meroyan!)

Salah satu kelebihan jika bershopping di Debenhams ialah kita boleh meminta supaya pakaian tersebut disimpan untuk tempoh lebih kurang 3 hari. Jika kita berminat dengan sesuatu baju tersebut tetapi tidak pasti samada hendak beli atau tidak diatas beberapa faktor (faktor CuteCarry ialah sebab tak cukup duit!!) kita boleh meninggalkan nombor telefon kepada pihak Debenhams.

CuteCarry telah meminta sales assistant Debenhams iaitu Yanti