Produk Biolyn untuk kecantikan kulit lelaki dan wanita

CuteCarry sekarang dah ada satu salon yang boleh memotong rambut CuteCarry dan meninggalkan senyuman. Kalau ke sesuatu salon dan tidak puas hati dengan servisnya, mesti rasa nak bakar-bakar je salon tu kan?Tetapi di Biolyn memang sangat-sangat sesuai sebab dengan harga yang murah iaitu hanya RM10 untuk wash+cut+style.

CuteCarry pun ke salon Biolyn right before jumaat prayer. Quick session with satisfictory result!

Disini juga ada satu produk yang terbaik dan boleh digunapakai untuk kulit iaitu Skin Phyto Hyaluronic Acid Solution.  Ia adalah untuk soothing dan whitening dan memang sesuai untuk digunakan oleh lelaki dan wanita. Jika beli satu, bolehlah guna satu rumah! Ia adalah untuk melembap dan melembutkan kulit. Penggunanaannya amat mudah iaitu dengan menyapu ke seluruh bahagian badan terutamanya bahagian yang kering seperti dalam kes cutecarry di kawasan tumit kaki, siku, dahi dan juga boleh dikatakan satu badan. Ia bertindak sebagai agen untuk menyamaratakan tona kulit kita.Seperti yang dikatakan tadi, ia memang sesuai untuk lelaki dan wanita. Ada diantara kita yang mempunyai pasangan atau kaum keluarga yang memang malas hendak menjaga kulit tetapi kalau complain pasal masalah kulit dia adalah No 1, so  Skin Phyto Hyaluronic Acid Solution ialahpenyelesaiannya. Apa yang perlu dilakukan ialah letakkan ia didalam bilik air. Lepas mandi terus pakai. Mudah kan?Harganya juga amat-amat berpatutan!!

Disamping itu,disini juga ada juga produk-produk lain yang boleh digunakan. Why don’t you give it a try?

Jangan tunggu lagi, sila ke Biolyn yang terletak di Seri kembangan. Area-area South City Plaza and also Pappa Rich Restaurant. 03-89418303  or click here.