Suri & Lana “Breakfast at Tiffany”

 

Suri & Lana, label fesyen terbaru bersama dengan Pembuat jam tangan eksklusif Swiss, Bedat & Co , mengadakan satu majlis minum petang eksklusif bagi melancarkan label Suri & Lana dan koleksi pertama Suri & Lana, “Breakfast at Tiffany’s”. Turut diserikan dengan pertunjukan koleksi jam tangan feminin elegan dari Bedat & Co di Starhill Gallery, Kuala Lumpur.

Perlancaran telah disempurnakan oleh YB. Dato’ Dr. James Dawos Mamit, Timbalan Menteri Perlancongan Malaysia, diiringi oleh pengasas label Suri & Lana, Datin Esmila Saruji dan Puan Nurul Afidah Zulkifli.

Pertunjukan fesyen koleksi “Breakfast at Tiffany’s” bersama koleksi jam tangan eksklusif feminin Bedat & Co yang diperagakan diirinngi alunan muzik jazz, mendapat perhatian para tetamu yang hadir.
Penyanyi Jazz terkemuka Atilia, turut menghiburkan para tetamu melalui susunan lagu-lagu yang mengasyikan. Selebriti yang hadir tampak begitu “classy” dalam persalinan Suri & Lana. Antara lain yang turut hadir adalah golongan socialit, pengikut fesyen, dan rakan media.
Melewati inspirasi daripada karekter ikonik Holly Golightly dalam filem “Breakfast at Tiffany’s” yang dilakonkan oleh Audrey Hepburn pada tahun 1961 telah melahirkan interpretasi kreatif untuk koleksi pertama Suria ini. Pil andihan warna dan fabrik yang menarik serta pilihan kemasan Suri & Lana menjadikan setiap helaian unik dan eksklusif.
Label Suri & Lana merupakan gabungan idea Datin Esmila Saruji dan Puan Nurul Afidah Zulkifli yang berkongsi minat terhadap fesyen sentiasa mencari ruang kreativiti untuk diinterpretasikan dalam helaian rekaan Suri & Lana.
Koleksi Suri & Lana boleh didapati di butik Mimpikita, 15-1 Jalan Telawi 2, 59100, Kuala Lumpur dan Butik Prive’, Lot 12, Ground Floor, Dormani Square, 934000 Kuching Sarawak. Koleksi ini juga lebih mudah didapati melalui laman portal membeli-belah FashionValet.net